16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izbor za Miss Crne Gore 11. marta, već se prijavilo 300 djevojaka

Izvor: Lončar

Mozaik

Comments 0

Izbor za Miss Crne Gore 11. marta, već se prijavilo 300 djevojaka

Autor: Antena M

  • Viber

Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu biće održan 11. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru. Već  vlada veliko interesovanje i do sada se prijavilo preko 300 djevojaka, saopštila je Nikolina Lončar, PR menadžerka Izbora za Miss Crne Gore.

Zbog epidemiološke situacije koja je trajala u našoj zemlji, a i u cijelom svijetu nije bilo mogućnosti dvije godine da se organizuje Izbor.

"Upravo iz tog razloga naša predstavnica nije predstavljala Crnu Goru na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta. Konačno, poslije svega toga, mi organizujemo Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu", ističe Lončar i dodaje:

"Još nismo donijeli zvaničnu odluku, pošto još uvijek aktivno komuniciramo i dogovaramo se sa licencorima zvaničog Izbora za Miss svijeta i pokušavamo da napravimo dogovor, da li će aktuelna Miss Crne Gore ići na ovogodišnji Izbor za Miss svijeta koji će biti održan u Decembru ove godine a djevojka koju budu izabrali sada u martu naredne godine"

Sve zainteresovane djevojke mogu podnijeti prijavu do početka marta. Prijava za učešće mora da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt telefon, koji je, takođe, obavezan i e-mail.

Što se tiče kriterijuma koje takmičarke treba da zadovolje, Radonjić ističe da su to: visina od 175 do 185 centimetara, te težina od 55 do 65 kilograma.

Što se tiče donje starosne granice, to je 16 godina, dok je gornja 26 kako stoji u propozicijama svjetskih takmičenja.  

"Ono što posebno naglašavamo svaki put jeste da buduća Miss Crne Gore mora imati napunjenih 18 godina u februaru ove godine. Ovi kriterijumi nisu naša pravila, već su standardne propozicije svjetskih takmičenja. Kako oni mijenjaju propozicije u svijetu, tako se mi prilagođavamo njima", navodi Lončar.

Prijave se mogu slati na jedan od dva maila: – [email protected] i [email protected].

5. marta biće održan glavni kasting u hotelu Regent na kojem će stručni žiri odabrati 15 finalistkinja. Na tom kastingu će biti predstavnici Miss YU i Miss Monte agencije nakon kojeg ce izabrane finalstkinje ostati u hotelu u karantinu kako bi se pripremale za izbor koji će biti održan 11. marta.

"Još uvijek razmatramo najbolji način kako da odredimo koje djevojke će ući u najuži izbor i od tih izaberemo najljepših 15 koje će se takmičiti za titulu. Sve djevojke koje su uredno poslale svoju prijavu na neki od naznacenih mailova bice blagovremeno obavijestene da li su usle u uzi izbor ili ne", zaključuje Lončar.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR