22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pripremite se za oluju: Kraj sedmice donosi loše vijesti za četiri znaka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Pripremite se za oluju: Kraj sedmice donosi loše vijesti za četiri znaka

Izvor: Index.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Dok većina znakova može očekivati dobru sedmicu, nekima stiže prava oluja. Evo kojim se znakovima ne piše dobro kako se sedmica primiče kraju.

Rak

Pripremite se, dolazi emotivna oluja. Krajem sedmice Merkur, planeta komunikacije, ulazi u vašu kuću konflikata, donoseći nerazumijevanje i nesporazume s voljenima. Takođe, poslovni projekt koji ste pažljivo gradili možda će naići na neočekivane prepreke.

Djevica

Vaša perfekcionistička priroda ove će vam sedmice donijeti više glavobolja nego pohvala. Želja za savršenstvom mogla bi vas odvesti na rub strpljenja, posebno na poslu, gdje će se stvari razvijati sporije nego što ste planirali. Ljubavna sfera takođe izgleda nestabilno. Vaš partner možda neće cijeniti vašu kritiku kao konstruktivnu. Opustite se i dajte sebi i drugima prostora za disanje.

Škorpija

Vaša strastvena priroda mogla bi vas odvesti u nemirne vode. Krajem sedmice vaše tajne će biti otkrivene, što bi moglo stvoriti zbrku i narušiti odnose. Na poslovnom planu vaša sklonost kontroli mogla bi dovesti do sukoba s kolegama. Savjet: Pokušajte prihvatiti tok stvari umjesto da ih pokušavate kontrolisati.

Jarac

Vaša ambicija može vas odvesti previsoko, ali krajem sedmice zvijezde će vas podsjetiti da je važno ostati čvrsto na zemlji. Neočekivane promjene u planovima na poslu mogle bi vas uznemiriti, a finansijske odluke koje ste nedavno donijeli možda će zahtijevati ponovnu procjenu. U ljubavi vaše hladno držanje moglo bi udaljiti voljenu osobu. Vrijeme je za ponovno povezivanje s onima koji vas vole i prihvatanje podrške koja vam je ponuđena.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR