16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Snaga društva kreće od naše djece

Mozaik

Comments 0

Snaga društva kreće od naše djece

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom dana obilježavanja svijesti o autizmu kod djece, održana je manifestacija inkluzivne prirode za djecu sa autizmom i djecu tipičnog razvoja.

Manifestacija je bila zabavnog i društvenog karaktera u organizaciji NVO ACM na Stadionu Malih Sportova koju je podržala kompanija Meridianbet svojim doprinosom i donacijom i na taj način obezbijedio ketering i zabavni program sa animatorima za najmlađe u kojem su mališani uživali.

Iz NVO organizacije poručuju da su donacije ovog tipa neophodne za sprovođenje aktivnosti i da je podrška koju je Meridianbet još jednom pokazao ključna u organizacijama društvenog i kulturološkog karaktera. 

Iz Meridianbet kompanije poručuju: “Povod za kakav smo imali 02. Aprila da uputimo naš doprinos i podršku za mališane sa autizmom, nama predstavlja pravo zadovoljstvo, jer u kompaniji većina naših zaposlenih imaju malu djecu i porodice o kojima vodimo računa i svim snagama se trudimo da društvena zajednica sjutra bude mjesto gdje će naša djeca bez obzira na različitosti moći da funkcionišu, grade prijateljstva i život u njoj. Veoma nam je drago što NVO organizacije u velikoj mjeri prepoznaju našu kompaniju kao iskrenog partnera u sprovođenju svih akcija koje stvarno doprinose podizanju svijesti o važnim društvenim pitanjima.”

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR