12 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
M:tel:Svi kanali otključani na oba TV uređaja šest mjeseci

Tehnologija

Comments 0

M:tel:Svi kanali otključani na oba TV uređaja šest mjeseci

Autor: Antena M

  • Viber

M:tel je za korisnike satelitske televizije mSAT  pripremio novu akciju sa odličnim popustima i ponudom, saopšteno je iz te kompanije. 

"Bilo gdje da živite u Crnoj Gori, na planini ili u najudaljenijem selu, korisnici odabirom m:SAT paketa sa najbogatijom i najpovoljnijom ponudom TV kanala u narednih 6 mjeseci plaćajupretplatu od po samo1€, uz besplatnu montažu i otključane HBO i sve ostale kanale u narednih 6 mjeseci. Sve to korisnici dobijaju i na drugom TV uređaju. Podsjećamo da u mSAT paketima gledaoci uživaju u 140 TV kanala, od kojih izdavajamo TVCG1, TV Vijesti, TV Prva , TV Pink M , SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih pet Arena Sport HD kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama", navedeno je u saopštenju. 

 Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

"Nakon promotivnog perioda, naplaćivaće se standardne mjesečne pretplate defnisane važećim cjenovnikom.Novim korisnicima mSAT paketa, biće omogućen pristup svim kanalima - bez posebne aktivacije, osim za HBO paket, za koji je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/. U promociju nije uključen paket Zadruga".

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR