6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Besplatna tehnička pomoć na putu, i brza i efikasna pomoć u kući za korisnike Telekoma

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Besplatna tehnička pomoć na putu, i brza i efikasna pomoć u kući za korisnike Telekoma

Autor: Antena M

  • Viber

Ukoliko ste se automobilom zaputili na more ili planinu, nepredviđena nezgoda na putu može pokvariti uživanje i zakomplikovati odmor. Ništa drugačije nije ni sa iznenadnim kvarom u kući, koji zahtijeva brzu reakciju. Crnogorski Telekom zato svojim korisnicima u saradnji sa ORYX Assistance prvi u Crnoj Gori nudi besplatnu tehničku pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode, kao i brzu i efikasnu pomoć u kući za sve nepredviđene događaje u vašem domu, saopšteno je iz ove kompanije.

"Usluga Pomoć na putu podrazumijeva asistenciju u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara na vozilu, i može se koristiti na cijeloj teritoriji Crne Gore. U slučaju da vozilo nije pokretno ili se njime ne može sigurno upravljati, dovoljno je pozvati kontakt centar ORYX Assistance na 080 800 057, a pozivi su besplatni za korisnike usluge. Kontakt centar je dostupan 24 sata dnevno svakog dana u godini.

Pomoć u kući podrazumijeva usluge vodoinstalatera, električara, bravara, stolara i staklara, a majstor stiže u najkraćem roku. Pomoć je dostupna na teritoriji Crne Gore pozivom ORYX Assistance kontakt centra na broj 080 800 057, besplatan za korisnike usluge. Agenti kontakt centra procijeniće situaciju i u što kraćem roku na teren poslati izvršioca koji će otkloniti kvar.

Pomoć na putu i Pomoć u kući aktiviraju se kao dodatne opcije uz neki od Telekom servisa. Aktivacija je jednostavna, i obavlja se slanjem SMS poruke ORYX 1 na 1477 za Pomoć u kući ili ORYX 2 za Pomoć na putu. Usluge će se automatski vezati za adresu, odnosno za broj sa koga šaljete poruku, u zavisnosti od usluge koja se aktivira", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, mjesečna pretplata za Pomoć na putu iznosi 1,49 eura, a sve pogodnosti usluge besplatne su do iznosa koji je određen kao limit. Detaljne informacije mogu se pronaći u opštim uslovima korišćenja.

"I pretplata za Pomoć u kući iznosi 1,49 eura mjesečno, a usluge pokrivene paketom pomoći u kući besplatne su do limita od 160 eura. Detaljne informacije dostupne su u opštim uslovima korišćenja.

Više detalja o novim uslugama Telekoma i ORYX Assistance dostupne su na stranicama https://telekom.me/privatni-korisnici/pomoc-na-putu  i https://telekom.me/privatni-korisnici/pomoc-u-kuci", saopšteno je iz Telekoma.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR