3 °

max 8 ° / min 2 °

Petak

15.01.

8° / 2°

Subota

16.01.

3° / -2°

Nedjelja

17.01.

2° / -3°

Ponedjeljak

18.01.

3° / -5°

Utorak

19.01.

7° / -5°

Srijeda

20.01.

6° / -2°

Četvrtak

21.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spotify sada pokreće aktivnosti oglašavanja u Crnoj Gori

Tehnologija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Spotify sada pokreće aktivnosti oglašavanja u Crnoj Gori

Spotify (NYSE: SPOT), najpopularnija svjetska usluga pretplate na globalno emitovanje muzičkih sadržaja, dostupna je u Crnoj Gori, uz milione korisnika širom svijeta, nudeći robnim markama novu priliku da dosegnu milione angažovanih potrošača kroz svoj inovativni i kreativni besplatni nivo oglašavanja, saopšteno je iz MTEL-a.

"Dostupan besplatno svima u Crnoj Gori od 15. jula, Spotify nudi najbolje iskustvo slušanja domaće i internacionalne muzike od preko 50 miliona numera i više od milion podkasta na stotinama uređaja. To ljudima pojednostavljuje snimanje svakog trenutka svog života tokom vježbanja, kuvanja, zabave, učenja i svega ostalog, ma gdje bili. Ovaj akt emitovanja muzike je temelj načina emitovanja putem Spotify, jedinstvenih podataka i uvida koji se zasnivaju na ponašanju korisnika prilikom emitovanja.  Za robne marke i učesnike na tržištu ovo predstavlja neuporedivu priliku da u pravom kontekstu pošalju pravu poruku pravoj osobi.

Od iniciranja, Spotify se udružio sa ograničenim izborom robnih marki koje će reklamirati na Spotify Free u regionu. Partneri uključuju sledeće: Coca-Cola, Telekom Serbia Group, VOLVO CARS ADRIA GROUP", pipe u saopštenju.

Reklamiranje putem platforme Spotify

 
Potpuno lokalizovana, platforma Spotify nudi oglašivačima raznovrstan izbor doživljaja oglasa zasnovanih na ciljevima kampanje i načinu na koji korisnici stupaju u interakciju sa platformom, uključujući audio, video i ekranizovani sadržaj. Oglašivači mogu doprijeti do slušalaca dok emituju sadržaje putem mobilnog telefona, desktop računara, povezanih zvučnika, pametnog televizora i još mnogo toga, što odražava mnoge načine na koje potrošači danas pristupaju sadržaju. Korisnici širom Spotify Free-a provode prosječno 2,5 sata dnevno slušajući muziku na platformi putem više uređaja.

„Naša posvećenost otkrivanju i personalizaciji pomogla nam je da uspostavimo odnose sa milionima ljudi širom svijeta i zauzvrat, uspostavimo veze između robnih marki i naših korisnika“, rekao je Marco Bertozzi, potpredsjednik, Rukovodilac oglašavanja putem platfomre Spotify na području EMEA-e i višestukih tržišta. „Uzbuđeni smo što otvaramo vrata robnim markama i oglašivačima u Crnoj Gori da iskoriste naš način oglašavanja tokom emitovanja i inovativne formate oglasa za povezivanje sa slušaocima“.

„Kao vodeća telekomunikacijska kompanija u regionu, iskreno smo uzbuđeni što smo partner kompaniji Spotify za njihov Balkan Launch! Spotify je najveća i najbrže rastuća muzička usluga ove vrste i srećni smo što je sada dostupna na Balkanu i radujemo se ovom partnerstvu!“, Vladimir Lučić, koordinator internetskih i multimedijalnih operacija Telekom Srbija Grupe i izvršni direktor MTEL-a.

Za bilo kakva pitanja u vezi sa oglašavanjem na platformi Spotify i za više informacija posjetite Spotify za robne marke!

 

O društvu Spotify Technology S.A.
 

"Spotify je zauvijek transformisao slušanje muzike kada je lansiran u Švedskoj 2008. godine. Otkrijte, upravljajte i dijelite preko 50 miliona numera besplatno, ili ažurirajte sa Spotify Premium da biste pristupili ekskluzivnim funkcijama za muziku, uključujući poboljšani kvalitet zvuka i iskustvo na mreži, van mreže i bez slušanja oglasa.

Danas je Spotify najpopularnija usluga globalne pretplate na emitovanje audio zapisa sa preko 286 miliona korisnika, uključujući 130 miliona pretplatnika, na 92 tržišta. Mi smo danas najveći pokretač prihoda muzičkom biznisu.

 

Za više informacija, slika ili kontakt tima za korisnike, idite na našu stranicu za korisnike", piše u saooštenju.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR