4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Evropi

Tehnologija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Evropi

Vivacom je najbrža mobilna mreža u Evropi pokazalo je istraživanje kompanije Ookla, zasnovano na rigoroznim standardima mjerenja Speedtest® aplikacije, postigavši najbolji Speed ScoreTM rezultat.

Kako se navodi u saopštenju, studija je bazirana na osnovu 127.000 testova sprovedenih u prvoj polovini 2020. godine, u kojima je učestvovalo 44.000 jedinstvenih korisnika u Bugarskoj.

"Vivacom je dio United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, u okviru koje u Crnoj Gori posluje telekomunikacioni operator Telemach, i njegovi servisi EON i Total TV i televizija Nova M.

Poslujući istovremeno u telekomunikacionom i medijskom biznisu, United Grupa objedinjuje vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u sedam zemalja, pružajući telekomunikacione usluge najnovije generacije i najbolji strani i domaći TV sadržaj na tržištu od 27 miliona ljudi u Jugoistočnoj Evropi i dijaspori širom svijeta.

Kao dodatak vijesti o velikom uspjehu United Grupe, još jedna njena kompanija, Telemach u Sloveniji, dobitnik je Best in Test sertifikata za najbolju mobilnu i internet mrežu u 2019. i 2020. godini u Sloveniji prema podacima nezavisne istraživačke kuće Umlaut. Uspješna budućnost očekuje i Tele 2 iz Hrvatske, trećeg mobilnog operatora u vlasništvu United Grupe čiji je razvoj i rast u središtu strateških planova Grupe.

United Grupa nastavlja kontinuirano da ulaže u razvoj inovativnih usluga na svim tržištima poslovanja i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR