14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FolderX i Cumulus - Digitalna arhiva i digitalno računovodstvo za crnogorske kompanije

Tehnologija

Comments 0

FolderX i Cumulus - Digitalna arhiva i digitalno računovodstvo za crnogorske kompanije

Autor: Antena M

  • Viber

FolderX i Cumulus novi su digitalni servisi Crnogorskog Telekoma za transformaciju poslovanja crnogorskih kompanija.

FolderX je sistem za upravljanje fizičkom i elektronskom arhivom preduzeća, koji omogućava optimizaciju procesa i upravljanje dokumentima kroz sve faze – od ulaza, preko obrade do izlaza, kažu iz ove kompanije. 

"Cumulus je aplikacija koja malim i srednjim preduzećima omogućava automatizaciju poslovnih procesa od praćenja ugovora i fakturisanja, preko računovodstva i upravljanja platama do poslovne analitike.

Svako ko upravlja kompanijom ili u nekom preduzeću radi sa dokumentima, barem jednom je pomislio kako bi bilo dobro imati alat poput Google pretraživača za interna dokumenta i arhivu. FolderX pruža upravo takvo iskustvo, budući da s lakoćom pronalazi dokumente, da je razvijen u najmodernijim softverskim tehnologijama i zasnovan na web platformi, što omogućava jednostavan pristup sistemu sa bilo kog računara uz odgovarajuće dozvole.

Najvažnije prednosti Cumulus aplikacije leže u tome što korisnicima nudi unaprijed podešene forme koje omogućavaju da jednostavno unesete podatake i odmah počnete sa radom. Sistem obuhvata i državne regulative koje se tiču računovodstva i finansija, što olakšava rad i obavljanje dužnosti prema regulatornim organima (porezi, doprinosi, izvještaji i druga dokumentacija generiše se kroz predefinisane forme), a moguće je i podešavanje automatskih akcija (poput knjiženja i generisanja izvještaja), što rješenje čini prilagodljivim specifičnim poslovnim potrebama vaše kompanije.

Osim toga, Cumulus vas obavještava o potencijalnim kašnjenjima u naplati i rokovima za izdavanje faktura, izvještava i o potencijalnim nekonzistentnostima u sistemu, omogućava jednostavno kreiranje naloga i ugovora, predračuna, faktura i razne druge mogućnosti", navode iz Telekoma. 

Kažu da obje aplikacije korisnicima pružaju napredne funkcionalnosti uz jednostavnu implementaciju i korišćenje, a istovremeno su fleksibilne za potrebe pojedinačnih klijenata.

"I FolderX i Cumulus smanjuju troškove poslovanja crnogorskih kompanija, budući da ne iziskuju ulaganje u dodatnu opremu, infrastrukturu i softvere, automatizuju procese, a u mjesečnu naknadu je uključeno i održavanje servisa kako bi korisnici bili sigurni da će sve raditi kako treba.

Usluge Crnogorskog Telekoma FolderX i Cumulus usklađene su sa korporativnim standardima, poslovnim politikama i crnogorskom regulativom, a podaci korisnika su sigurni budući da se čuvaju u data centru u Crnoj Gori. Takođe, oba servisa korisnicima pružaju punu kontrolu nad sadržajem", navedeno je u saopštenju. 

Iz Telekoma ističu da je Cumulus aplikacija za kompanije koje potpišu ugovor na minimum 12 mjeseci prva tri mjeseca besplatna, dok za ugovor od takođe 12 mjeseci korisnici FolderX prva 3 mjeseca neće plaćati licencu za jednog zaposlenog.

Više informacija o digitalnim alatima i rješenjima za poslovne korisnike, kao i kontakt, moguće je pronaći na sajtu https://telekom.me/poslovni-korisnici

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR