10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novogodišnja ponuda pametnih telefona i satova u Telekomu

Tehnologija

Comments 0

Novogodišnja ponuda pametnih telefona i satova u Telekomu

Autor: Antena M

  • Viber

Decembar je vrijeme za poklone, a u Crnogorskom Telekomu su odlučili da svima koji planiraju iznenađenje za najbliže olakšaju potragu tako što će organizovati novogodišnju akciju pametnih telefona i satova.

Korisnici, kako su objasnili iz Telekoma, mogu da odaberu neki od najnovijih modela pametnih telefona iz ponude Telekoma – Samsung, Xiaomi, TLC, Motorola – i da osim popusta dobiju na poklon dodatni telefon, televizor, pametnu sportsku narukvicu, bežične slušalice, u zavisnosti od modela uređaja za koji su zainteresovani.

"U okviru novogodišnje ponude uredjaja našli su se i premium modeli Samsunga - Galaxy S20+ i Z Flip koji podržavaju eSIM tehnologiju. Iz Telekoma podsjećaju da su oni jedini operater u Crnoj Gori koji nudi ovu tehnologiju svojim korisnicima, koja osim što je praktična i jednostavna za aktivaciju, dozvoljava korišćenje više brojeva u istom telefonu. Takođe, iz ponude izdvajaju Galaxy Active 2 smartwatch kojem eSIM pruza autonomiju kakvu nema nijedan drugi sat na crnogorskom tržištu", navedeno je u saopštenju.

Novogodišnja ponuda sa poklonima i popustima važi za kupovinu na rate, a više detalja o samoj ponudi i eSIM tehnologiji, može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me.   

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR