8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
VIVACOM kompanija United Grupe među najbrže rastućim provajderima satelitskih usluga

Tehnologija

Comments 0

VIVACOM kompanija United Grupe među najbrže rastućim provajderima satelitskih usluga

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Vodeća telekomunikaciona kompanija u Bugarskoj, VIVACOM koja posluje u okviru United Grupe svrstana je među prvih pet najbrže rastućih provajdera satelitskih usluga za poslovne korisnike na svijetu, prema podacima Svjetske asocijacije satelitskih komunikacija (WTA), saopšteno je iz kompanije.

U okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, u Crnoj Gori posluju kompanija Telemach Crna Gora i njeni servisi EON i Total TV, a medijski sadržaj emituje televizija Nova M.

"VIVACOM kompanija našla se na petom mjestu na listi „Fast 10“ za 2020. WTA objavljuje godišnju rang listu kompanija koje se bave prenosom satelitskog signala u komercijalne svrhe. Kriterijum za rangiranje je rast godišnjeg prihoda u  poslednjoj fiskalnoj godini.

Listu „Fast 10“ za 2020. možete pogledati na: https://www.worldteleport.org/page/TopOps_2020_Fast .

VIVACOM upravlja jednim od najvećih i najsavremenijih objekata za satelitske komunikacije u regionu, Plana Teleport, koji ima antene usmjerene na neke od najpopularnijih satelita koji pokrivaju Evropu, Afriku, Latinsku Ameriku, Bliski istok i Aziju, što omogućava video i VSAT usluge u pomenutim regionima.

Njihovi korisnici satelitskih usluga su neke od najvećih medijskih korporacija na svijetu, satelitski operatori, brodske kompanije i sistemski integratori. Plana Teleport pruža i usluge satelitskoj platformi United Grupe, Total TV koja je vodeća DTH (direct-to-home) platforma u Jugoistočnoj Evropi, odnosno kablovska preko satelita.

VIVACOM pruža uslugu interneta na jednom od najteže dostupnih mjesta na svijetu – Antarktiku, kao i satelitsku vezu brodovima u Crnom, Crvenom, Sjevernom i Sredozemnom moru i prenos podataka korporativnim klijentima u Latinskoj Americi", navodi se u saopštenju kompanije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR