15 °

max 25 ° / min 13 °

Nedjelja

09.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

10.05.

26° / 12°

Utorak

11.05.

27° / 12°

Srijeda

12.05.

21° / 14°

Četvrtak

13.05.

18° / 13°

Petak

14.05.

22° / 13°

Subota

15.05.

26° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telemach obogaćuje programsku ponudu Pickbox TV kanalom

Tehnologija

Comments 1

Telemach obogaćuje programsku ponudu Pickbox TV kanalom

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija Telemach Crna Gora obogatila je svoju programsku ponudu novim Pickbox TV kanalom.

Holivudske premijere, vanvremenske evropske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije za cijelu porodicu do sada su Telemach korisnici mogli da gledaju u Pickbox Now katalogu u Video klubu, a od danas su premium serijski i filmski sadržaji dostupni i na TV kanalu.

Na kanalu trenutno možete pratiti premijeru britanske krimi serije Sjeme sumnje (Deadwater Fell) kao i najbolje epizode kultne serije Poaro (Poirot) – Smrt na Nilu (Death on the Nile) i Ubistvo u Orijent Ekspresu (Murder on the Orient Express).

Od 3. maja premijerno počinje sa prikazivanjem najpoznatija danska dramska serija Ubistvo (The Killing) koja je osvojila BAFTA nagradu. Na programu se nalazi i serija Spasi me (Save Me), dobitnica nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine, kao i još jedna odlična skandinavska krimi serija, mračne i crno-humorne Crne udovice (Black Widows). Od 24. maja u večernjem terminu u dramskoj seriji Duboka voda (Deep Water) moći ćete da pratite živote tri majke koje pokušavaju uraditi samo najbolje za svoju porodicu uprkos raznim životnim neprilikama.

Uz odlične premijere, korisnici mogu da  gledaju i legendarne britanske kriminalističke serije kao što je Inspektor Mors (Inspector Morse), budu uz filmske večeri svakog radnog dana u 21:00 uz filmove raznih žanrova i za cijelu porodicu kao što su Dorijan Grej (Dorian Gray), Iscjelitelj, (The Healer), Ljetnja ljubav (Just for the Summer), Melodija srca (August Rush) ili serijal filmova Zagonetke pravog Šerloka Holmsa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes), najbolje svjetske putopise, emisije o neobičnim životinjama ili dokumentarce o najboljim kulinarskim receptima.

Pickbox TV dostupan je, od Start paketa, korisnicima EON i D3 platforme na poziciji 83 dok je korisnicima Total TV usluge dostupan na poziciji 108.  

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

maki

Ne hvala! Telemach je ruzna proslost… dosta su me drali i lagali