16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samsung i upday predstavljaju novu uzbudljivu aplikaciju za eSports novosti

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Samsung i upday predstavljaju novu uzbudljivu aplikaciju za eSports novosti

Aplikacija Jaxon novo mjesto br.1 za informisanje o omiljenim igricama i turnirima

Autor: Antena M

  • Viber

Samsung i upday udružili su snage kako bi predstavili Jaxon, potpuno novu aplikaciju za eSports vijesti.

Aplikacija obožavaocima eSportsa donosi najnovije eSports vijesti, kao i novosti o igrama poput League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO i Valorant.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Galaxy Store-u i Google Play prodavnici.

Kako se navodi u saopštenju, scena eSportsa raste velikom brzinom, a privlači sve više mlađih obožavalaca.

U 2021. godini, eSports publika porasla je 8,7 odsto, na 474 miliona, što je porast od 19 odsto u odnosu na 2019.

Ova će publika i dalje rasti s CAGR-om od 7,7 odsto na 577,2 miliona do 2024. 

S obzirom na to da je eSports danas globalni fenomen, obožavaoci žele pratiti najnovije vijesti i trendove.

Uz povećanu potrebu za konzumiranjem relevantnog sadržaja, vrsta željenog sadržaja postaje šira i raznolikija. Uz prenos turnira i raznih utakmica eSports lige na platformama poput Twitcha i Youtubea, mnogi obožavaoci iskazuju želju za platformom koja objedinjuje i klasifikuje najuzbudljivija događanja eSports svijeta. Upravo iz tog razloga, Samsung je razvio aplikaciju koja obožavaocima ažurno i relevatno donosi najnoviji eSports sadržaj i vijesti. Na aplikaciji Jaxon, uz pregled svih relevantnih vijesti i sadržaja, obožavaoci dobijaju i pažljivo odabrani sadržaj iskusnog uredničkog tima, piše u saopštenju. 

Pored toga, na Jaxonu će se moći pratiti najnoviji komentari, uzbudljive priče s utakmica te ekskluzivni intervjui o igrama koje mnogi vole, poput League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota2 i Valorant.

Kako bi korisnicima Jaxona približili akciju, Samsung i upday razmišljaju o partnerstvima s raznim izdavačima i igračima igara u „svemiru“ eSportsa. S tim u vezi, odabrani content influenseri, poput Medica (League of Legends), AndersOnFirea (CS: GO) i MitchMana (Valorant) će pojedinačno svakog mjeseca plasirati dva ekskluzivna videozapisa.

"Korisnici imaju mogućnost prilagođavanja vijesti, sadržaja i formata koji žele, prateći kanale svojih omiljenih igara. Uz trending prenos koji objedinjuje najvažnije eSports vijesti u formatu cijelog ekrana, te se fokusira na video sadržaje koji se mogu brzo, jednostavno i fleksibilno pratiti. Samo jednim potezom prsta, vrlo lako i jednostavno prebacuje se na kanale omiljenih igara gdje je u namjenskom feedu naveden odgovarajući sadržaj. Integrisana funkcija kalendara omogućava navijačima provjeru početka sljedećih turnira, ili kada će sljedeće eSports zvijezde ponovno zaigrati", navodi se u saopštenju. 

Istoimeni tematski lik iz svemira Jaxon još je jedna posebna karakteristika aplikacije, a namijenjen je davanju svježeg spina vijestima o igrama.

Jaxon će biti središnji dio aplikacije i brenda kao element dizajna, influenser na društvenim mrežama, autor, savjetnik i offline ličnost. Jaxon će uvijek na duhovit i informativan način podijeliti svoje mišljenje o aktuelnim eSports temama.

"eSports je strast za mnoge naše korisnike. Aplikacijom Jaxon stvorili smo mjesto gdje se ljubiteljima eSportsa, prateći najnovije vijesti i sadržaje o igrama, omogućava da nikada ne propuste trenutak s turnira ili igrača koje vole. Svi mi koji igramo Fortnite i League of Legends svjesni smo koje uzbuđenje stvaraju igre i turniri", izjavio je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europe.

"Jaxon po prvi puta okuplja sve najnovije eSports vijesti i sadržaje u jednu besprekornu aplikaciju, što znači da obožavaoci nikada neće propustiti ažuriranja svojih omiljenih eSports igara, turnira i igrača", tvrdi Peter Würtenberger, izvršni direktor updaya.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost inovativnim idejama i tehnologijama. Kompanija transformiše svjetove televizora, pametnih telefona, mobilnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, cast i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O UPDAYU

UPDAY, najveća evropska aplikacija za vijesti, prisutna je u 34 evropske zemlje s ukupnim dosegom od više od 25 miliona korisnika mjesečno.

Plasiranje vijesti rezultat je strateškog partnerstva između Axela Springera i kompanije Samsung oko razvoja novih formata digitalnih medija za korisnike u Europi. UPDAY je unaprijed instaliran na razne Samsung pametne telefone S, A i J serije, kao i na druge Samsungove uređaje poput tableta, a sastoji se od dva dijela: toka vijesti zasnovanom na algoritmu ("Moje vijesti"), koja se temelji na individualnim interesima korisnika te od uredničkog odjeljka ("Top News") koji vode profesionalni novinari.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR