9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova verzija MOJ MTEL aplikacije

Tehnologija

Comments 0

Nova verzija MOJ MTEL aplikacije

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija MTEL je pripremila novu verziju MOJ MTEL aplikacije  i to za sve smart uređaje (android i iOS), ali i web verziju. Preuzimanjem aplikacije "Moj m:tel", na jednom mjestu korisnici će imati pristup svim bitnim informacijama vezanim za svoj MTEL nalog, bilo da koriste mobilnu telefoniju, televiziju ili Internet!

Uz "Moj m:tel" aplikaciju u samo par klikova korisnik može da se informiše o stanju svog računa i benefitima koje paket koji koristi podrazumijeva, kao i da detaljno prati trošenje svojih mjesečnih resursa. Uz to, korisnik može da vrši online plaćanje svojih računa, da aktivira najrazličitije MTEL dodatke i usluge, ali i da kupuje uređaje po najpovoljnijim cijenama!

Korišćenjem različitih m:tel usluga od sada korisnici će biti u mogućnosti da sakupljaju bodove lojalnosti, koje će moći da razmjenjuju za zanimljive nagrade.

Kreiranjem trajnog naloga kroz aplikaciju (koji se realizuje plaćanjem platnom karticom) korisnici ne treba više da brinu o tome hoće li zaboraviti da plate svoj mjesečni račun. Na ovaj način se automatizuje plaćanje  računa bez interakcije sa bankom.

Od sada će korisnici primati notifikacije i direktna obavještenja o novostima u MTEL-u koje su relevantne za usluge koje koristi, a takođe putem aplikacije korisnik sam može promijeniti tarifni paket na svom postpejd ugovoru. Ono što je takođe važno je da putem MOJ MTEL aplikacije korisnik dobija personalizovanu ponudu koje su u potpunom skladu sa potrebama i navikama vezanim za usluge koje koristi.

Umjesto odlaska u poslovnicu ili pozivanja Korisničkog servisa, od sada sve probleme i smetnje korisnici mogu da prijave putem MOJ MTEL aplikacije!

U kompaniji MTEL su mislili na zaštitu podataka i sigurnost korisnika, tako da je u aplikaciji kreiran sigurnosni kod koji omogućava korisniku da uvede dodatni nivo sigurnosti za svoj nalog, i da osigura da samo on može da pristupi svim važnim informacijama.

Korisnicima preostaje samo da preuzmu aplikaciju i ažuriraju svoje korisničko iskustvo.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR