14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samsung Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4: Otkrijte nove načine da unaprijedite produktivnost svog tima

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Samsung Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4: Otkrijte nove načine da unaprijedite produktivnost svog tima

Izvor: PROMO

Autor: Antena M

  • Viber

Od kada su se pojavili, pametni telefoni postali su dio naše svakodnevnice i bez njih je danas jednostavno nemoguće zamisliti život i radni dan. Njihova efikasnost i praktičnost ključne su karakteristike koje su nam potrebne u svakodnevnom obavljanju različitih poslova.

Pametni telefoni su se vremenom mijenjali, nadograđivali, a tako je i bilo i sa preklopnim telefonima. Samsung, kao pionir u kategoriji preklopnih telefona, novom generacijom telefona na preklop Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 pokazao je da nastavlja sa inovacijama i izvrsnošću. Sada je samo pitanje kome se koji više sviđa i odgovara – da li je to Flip ili Fold model?

Galaxy Z Fold4 5G

Iako i od prvog modela Z serija ima veliki broj fanova i korisnika, za ovim novim, iz četvrte generacije, svi su jednostavno poludjeli. Odličan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim performansama koji Galaxy Z Fold4 nudi sve je što vam je potrebno da ostanete produktivni na poslu i da maksimalno iskoristite svoju maštu i kreativnost.

Ovaj telefon savršen je izbor za sve oni koji se žele istaći u gomili i pokazati svoju individualnost. Od jedinstvenih opcija, do prefinjenih karakteristika, svaki aspekt ovog pametnog telefona je dizajniran da zadovolji potrošače različitih ukusa i zahtjeva.
Ne samo da je Galaxy Z Fold4 elegantniji, tanji i lakši od svog prethodnika, već zahvaljujući S Penu koji dođe uz njega možete zapisati svoje poslovne ideje ili nacrtati skice u trenutku. Čak i ukoliko se nađete u situaciji da vas uhvati pljusak u putu, nemate razloga za brigu o tome da će neki važan dokument biti ugrožen.

Ukoliko ste ljubitelj gledanja videa na svom mobilnom uređaju, a i ukoliko vam je to za posao važno, onda je ovaj telefon idealan za vas jer on svako gledanje pretvara u bioskopsko iskustvo koje će vas držati zalijepljenim za njegov 7,6-inčni Flex Display ekran, zahvaljujući novoj tehnologiji za kameru ispod ekrana, s višim nivoom svjetlosti, podesivom brzinom osvježavanja 120Hz i blago vidljivom kamerom ispod ekrana koja ima novi raspored podpiksela.

U svojim omiljenim aplikacijama i društvenim mrežama sada možete uživati na većem ekranu na kojem lakše možete uočiti i neku grešku koja vam se možda potkrala u pisanju, a igranje igara je toliko brzo zahvaljujući mobilnoj platformi Snapdragon 8+ Gen 1 i hiperbrzoj 5G mreži. Uz tanku šarku, malu težinu i još uži okvir, široki ekran omogućava lakšu interakciju jednom rukom.
Zahvaljujući inovativnom Multi Active Windowu, multitasking nikada nije bio lakši, dok novi taskbar omogućava lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu. Tokom videopoziva sada možete praviti bilješke na ekranu, a za posebno brzu interakciju obezbijeđena je brzina osvježavanja od 120Hz. Savršeno je to za današnje vrijeme u kojem se cijeni svaki vid olakšavanja obavljanja više zadataka u isto vrijeme.

Galaxy Z Flip4 5G

Sa četvrtom generacijom pametnih telefona Galaxy Z Flip4 će sa modernim funkcijama cjelokupno korišćenje učiniti nezaboravnim, od prvog pogleda do posljednjeg sklapanja prije spavanja.

Vodootpornost, ugrađena odlična zaštita ekrana, jedinstveni dizajn, odlične performanse i trajanje baterije, fenomenalne kamere, samo su dio odličnih specifikacija ovog telefona.

Čak i presavijen spreman je da vam pruži sve informacije. Prednji ekran olakšava čitanje obavještenja i poruka bez potrebe da rasklapate telefon. Prednji ekran prikazuje i kalendar korisnika, vrijeme i broj dnevnih koraka, a može se i dodatno personalizovati sa funkcijom dodatka Cover Screen i odabranom fotografijom u pozadini, kao i biti integrisan s opcijama koje pruža nova Galaxy Watch5 serija satova za pametne telefone.

Veliki ste ljubitelj pravljenja fotografija i videosadržaja, kako vlastitih, tako i događaja oko vas? Galaxy Z Flip4 omogućava vam da napravite nevjerovatan portret ili selfie bez upotrebe ruku uz Flex Mode. Sada je moguće snimanje i kada je vaš telefon presavijen, ali i kada je otvoren, i to uz pomoć Quick Shot opcije. Sve što trebate uraditi je da kliknete dva puta na dugme za otključavanje na svom telefonu.

Videosadržaje sada možete gledati i u gornjem dijelu ekrana, zahvaljujući Flex Mode, dok u donjem dijelu ekrana možete kontrolisati svjetlinu i jačinu zvuka. Galaxy Z Flip4 opremljen je i naprednim stereo zvučnicima s podrškom za Dolby Atmos, koji omogućava savršeno jasan zvuk, dubine i kretanja po prostoriji bez obzira na to šta gledate ili slušate.

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Da biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da ostavite lične podatke Samsung prodajnom partneru kako bi mogao da vam dostavi poklon Galaxy Watch5 ili Galaxy Buds2. Više na linku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR