12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samsung Galaxy Watch5: Idealan partner zdravog stila života

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Samsung Galaxy Watch5: Idealan partner zdravog stila života

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Kada bi vam rekli da postoji “trener” koji je u stanju da prati vaše zdravlje 24 časa dnevno, pa čak i tokom noći dok spavate, da li bi nam povjerovali? A još kada vam kažemo da staje na zglob vaše ruke? Da, pričamo o najnovijoj seriji Samsung pametnih satova Galaxy Watch5.

Nova serija Watch5 opremljena je pametnim mogućnostima praćenja spavanja, personalizovanim dizajnom i poboljšanom izdržljivošću koja oblikuje svakodnevne navike zdravlja i dobrobiti.

Da li ste spremni za full body work out?

Trenirate? Svaki korak, kalorija i čak rutina biće zabilježeni na vašem satu. Watch5 čak podržava preko 90 vježbi koje možete pratiti na vašem zglobu. Da bi trening protekao u najboljem mogućem redu tu je moćni 3 u 1 Samsung BioActive senzor, koji efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Kontrolište sve, od procenta masti u tijelu (BIA) do težine mišićne mase. Istražite povratne informacije koje su vam potrebne da ostanete na putu ka svojoj zdravijoj verziji.

Sada možete mirno da spavate

Uz Watch5 u prilici ste da upoznate svoj stil spavanja, uz novu i poboljšanu tehnologiju za praćenje sna. Isplanirajte vrijeme odlaska na spavanje, saznajte da li hrčete, pratite i saznajte koje su faze spavanja koje prolazite (budno stanje, lagan i dubok san, REM faza) kroz neki od osam životinjskih simbola koji odgovaraju vašem tipu. Kažu da su dobre noći uvod u još bolje dane.

I još mnogo toga...

Uz Watch5 postanite vodič u sljedećoj avanturi koristeći Google mape, strimujte YouTube video, potražite pomoć Bixby ili Google Assistant aplikacija i pozivajte telefonom ili pretražujte internet. Sve to što radite na telefonu, isto možete i na Galaxy Watch5 satu. A zahvaljujući pametnom povezivanju, podaci iz prethodnog Galaxy sata će biti sačuvani na novom, vrlo jednostavno i lako.

I da osim svega navedenog, Galaxy Watch5 pokazuje i vrijeme, naravno.

Cijene i dostupnost

Galaxy Watch5 serija nudi moderan i minimalistički dizajn, kao i performanse koje vam pomažu postići više svaki dan. Dolazi sa potpuno novim, neutralnim opcijama boja koje privlače pažnju, sa velikom opcijom od 44 mm, a dostupan je u grafitnoj, safirno plavoj i srebrnoj boji, te malom opcijom od 40 mm dostupnom u grafitnoj, ružičasto zlatnoj i srebrnoj koja ima ljubičasti kaiš koji savršeno pristaje sa Galaxy Z Flip4.
Za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro je za vas. Dostupan u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm.

Promo period

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Takođe, uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Više na linku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR