12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
The Freestyle 2nd Gen - okupite društvo, vrijeme je za kućni bioskop!

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

The Freestyle 2nd Gen - okupite društvo, vrijeme je za kućni bioskop!

Izvor: Sponzorisan tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Topliji dani, pored dobrog raspoloženja, donose nam i mogućnost dugih šetnji, boravka u prirodi, uživanja s društvom... No, ukoliko se ipak desi da nam aktivnosti na otvorenom pokvari iznenadni proljećni pljusak, imamo rješenje. Dakle, okupite društvo, spremite kokice i organizujte filmsko druženje, jer pravi užitak u sopstvenom kućnom bioskopu zagarantovan je uz The Freestyle 2nd Gen projektor.

U pitanju je novi standard u svijetu zabave i produktivnosti koji korisnicima pruža neograničene mogućnosti i širok spektar opcija. Zato se udobno smjestite i uz budućnost projekcije, koja nam je stigla iz kompanije Samsung, prepustite se pravoj zabavi!

Jednostavan i savršen prikaz na bilo kojoj površini

Zahvaljujući kompaktnom svestranom dizajnu, Samsung The Freestyle 2nd Gen omogućava jednostavno prikazivanje sadržaja na bilo kojoj površini, bez obzira na to da li se radi o zidu prostorija unutar doma ili o spoljnom zidu. Dovoljno je da postavite The Freestyle projektor na stalak i reprodukujete omiljeni sadržaj na različite površine i to jednostavnim podešavanjem ugla. Potrebno je samo da odaberete omiljeni filmski ili serijski naslov, i da se prepustite pravom bioskopskom iskustvu u toplini sopstvenog doma.

Naravno, ne morate da brinete ni o kvalitetu slike jer uređaj automatski optimizuje ekran i sliku i ispravlja iskrivljenu projekciju u zavisnosti od površine i sadržaja koji se prikazuje. Sve navedeno dokazuje da je The Freestyle 2nd Gen više od kompaktnog prenosivog projektora, a njegov inteligentni sistem projekcija donosi čisti prikaz za nevjerovatno korisničko iskustvo.

Uživajte u premijum zvuku

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, The Freestyle 2nd Gen možete iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Moćan ugrađeni zvučnik The Freestyle projektora emituje bogat zvuk u 360 stepeni za imerzivni zvuk svuda oko vas. A osim što pruža brojne mogućnosti koje garantuju zabavu u svakom trenutku, projektorom se veoma lako upravlja i to zahvaljujući SolarCell daljinskom upravljaču koji, na osnovu solarne ćelije na svojoj zadnjoj strani, baterije puni putem apsorbovanja sunčeve svjetlosti i unutrašnjeg osvjetljenja. Sada ne morate da koristite jednokratne baterije, jer su vam na raspolaganju eco – friendly rješenja.

Smart TV doživljaj

Odlična opcija projektora je i ta što pruža mogućnost uživanja u funkcijama Samsung Smart TV-a na svom projektoru. Smart TV preko sertifikovanih OTT aplikacija i sopstvenih Samsung servisa donosi čitav svijet sadržaja. Takođe, putem mobilne veze i SmartThings aplikacije jednostavno može da reprodukuje sadržaj sa mobilnog telefona na The Freestyle 2nd Gen. Uz to, pomoću nove Tap View funkcije potrebno je samo da se pametnim telefonom dodirne The Freestyle 2nd Gen i sadržaj će se lako preslikati na ekran.

Ambijentalni način rada po sopstvenom ukusu

Ovaj Samsung uređaj donosi nam i ambijentalni način rada. Na osnovu te funkcije koju pruža svim ljubiteljima moderne tehnologije, projektor omogućava širok izbor osvjetljenja, prizme, scene ili projekcije neke od vlastitih fotografija kako bi prostor bio uređen baš na način na koji to korisnik želi.

Zato, ukoliko i vi želite da uživate u bioskopskom iskustvu i kristalno jasnom zvuku u toplini sopstvenog doma, ili pak stvorite ambijent po sopstvenom ukusu, The Freestyle 2nd Gen garantuje vam savršenu funkcionalnost, nevjerovatno korisničko iskustvo i pravu zabavu tokom cijele godine.

Opširnije o ovom uređaju pročitajte na LINKU.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR