20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Idealno rješenje za sezonske korisnike – Internet i TV plaćate tokom mjeseci kada koristite servise

Tehnologija

Comments 0

Idealno rješenje za sezonske korisnike – Internet i TV plaćate tokom mjeseci kada koristite servise

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

U susret ljetnjim mjesecima i godišnjim odmorima, u Telekomu smo kreirali idealno, sezonsko rješenje za sve kojima su servisi interneta i televizije periodično potrebni. Sezonska ponuda obuhvata, u kombinaciji ili odvojeno, najnoviju generaciju televizije – MagentaTV i stabilni, brzi internet, uz mogućnost (re)aktivacije u par klikova. Unaprijeđeni Telekom servisi, u okviru sezonskih paketa su dostupni bez izmjene cijene.

Povećali smo brzinu!

Sezonskim korisnicima obezbjeđujemo superiorno WiFi iskustvo na optici brzine do 500 Mbps, bez obzira na izbor paketa (Internet i/ili MagentaTV). Za brzine do više stotina Mbps potrebna je i snažna podrška - WiFi ruteri najnovije generacije, koji su uz Telekom sezonski aranžman dostupni besplatno, a omogućavaju ultrabrzi internet, odličnu pokrivenost i veći broj povezanih uređaja,

Uključena MagentaTV - najnaprednija TV platforma na tržištu

Nova TV platforma Crnogorskog Telekoma, korisnicima donosi brojne prednosti koje uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad, preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u), a osim toga MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije.

Detaljnije o MagentaTV na linku.

Unaprijeđeni servisi bez izmjene pretplate!

Sezonska ponuda Telekoma obuhvata dva paketa (fiksni internet i fiksna telefonija) i (MagentaTV, internet i fiksna telefonija), a cijena je i više nego konkurentna za obije opcje. Tako je za mjesečnu pretplatu za fiksni internet potrebno izdvojiti 26,85€, dok za drugi paket, u kombinaciji sa  MagentaTV (+ Internet), pretplata iznosi 35,85€.

Jednostavna (re)aktivacija – bez troškova kada niste tu

Glavna prednost sezonskih paketa jeste mogućnost njihovog korišćenja u minimalnom periodu od 30 dana, nakon čega se paket može u bilo kom trenutku, jednostavno deaktivirati do ponovnog korišćenja. Kada se odluči za deaktivaciju sezonskog paketa, korisnik izmiruje sve dospjele obaveze, a pretplatu plaća proporcionalno broju dana korišćenja usluge. Maksimalni period neaktivnosti je 24 mjeseca.

Detaljnije informacije i mogućnost naručivanja dostupni na linku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR