16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hodžaj za Antenu M: Nikada nijesam pomenuo pakt protiv Srbije!

Region

Comments 0

Hodžaj za Antenu M: Nikada nijesam pomenuo pakt protiv Srbije!

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
''Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dvije potpuno različite stvari''-kazao je Hodžaj.

Kosovski vicepremijer Enver Hodžaj u izjavi za portal Antena M naveo je da nikada nije pomenuo, u intervjuu koji je dao za zagrebački ''Večernji list'', stvaranje bilo kakvog pakta protiv Srbije, te da su naslov teksta koji je juče odjeknuo regionom, i ono što je on zapravo rekao, dvije potpuno različite stvari.

''Nikad nijesam ništa rekao o stvaranju regionalnog pakta protiv Srbije! Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dvije potpuno različite stvari''- kazao je Hodžaj i dodao da sve ostalo u tekstu stoji.

''Sve ostalo stoji: uplitanje Srbije na Kosovu kako bi podrivala našu državnost, uplitanje Srbije u Crnu Goru i Makedoniju, kao i moj stav da regionalna saradnja stabilizuje Balkan i balansira Srbiju! Što se tiče mojih komentara da Srbija sprovodi agresivnu politiku protiv susjednih zemalja i da zapadni partneri treba da iskoriste svoj uticaj u Srbiji, koja je u suštini produžena ruka Rusije na Balkanu, sve su to moji poznati stavovi koje sam u proteklih deceniju više puta saopštavao''-kazao je Hodžaj za Antenu M.

Podsjetimo,''Večernji list'' juče je objavio tekst pod naslovom ''Hodžaj: U Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori razgovarao sam o osnivanju pakta koji bi se suprostavio Srbiji'', a u tekstu je navedeno da je Hodžaj ocijenio da Srbija želi da destabilizuje čitav region te da je on u nekoliko navrata ''za vrijeme boravka u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnog Gori, razgovarao sa čelnicima tih država da osnuju jedan pakt koji bi se suprotstavio Srbiji i njihovoj agresivnoj politici “, prenio je juče Večernji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR