2 °

max 4 ° / min -5 °

Subota

22.01.

4° / -5°

Nedjelja

23.01.

4° / -4°

Ponedjeljak

24.01.

-0° / -6°

Utorak

25.01.

3° / -6°

Srijeda

26.01.

7° / -2°

Četvrtak

27.01.

6° / -2°

Petak

28.01.

7° / 0°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Optužnica protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge

Region

Comments 0

Optužnica protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene.

Ova informacija je potvrđena listu "Alo!" u Ministarstvu pravde, a prenosi Blic. 

On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina. Optužnica je podignuta juče poslije 15 sati.

Vještačenja mobilnih telefona, blato, DNK tragovi, kao i trasološka i neuropsihijatrijska vještačenja, obezbijedili su ključne podatke za podizanje optužnice protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), pjevačicu "Granda".

- Tokom istrage duge 22 mjeseca došlo se do brojnih činjenica i podataka, koji povezani jasno ukazuju na osnovanu sumnju da je Zoran Marjanović počinio teško ubistvo, za koje je zaprijećena maksimalna kazna do 40 godina zatvora - objašnjava sagovornik lista. 

Prema njegovim riječima, tužilaštvo stoji na stanovištu da je tokom istrage utvrđeno gdje, kada i kako je ubijena Jelena, a da je za njenu smrt odgovoran osumnjičeni Zoran.

- Neki od najbitnijih dokaza jesu vještačenja mobilnih telefona žrtve i osumnjičenog, kao i baznih stanica. Ta vještačenja su pokazala da je Zoran u vrijeme kada je Jelena ubijena bio na mjestu na kojem je njeno tijelo kasnije nađeno, što se kosi sa njegovim izjavama. Dalje, vještačenjem je otkriveno da je osumnjičeni 2. aprila 2016. oko 17.30 isključio svoj mobilni telefon, što se poklapa sa vremenom Jelenine smrti - kaže izvor i dodaje da to nije jedini trag koji je istražitelje doveo do Zorana.

- Sa Zoranovih pantalona izolovano je blato koje je identično blatu nađenom na Jeleninoj kosi, lobanji i tijelu. Takođe, brojni DNK tragovi uzeti sa pjevačicinog tijela poklapaju se sa Zoranovim DNK profilom - kaže izvor. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR