12 °

max 16 ° / min 6 °

Utorak

31.03.

16° / 6°

Srijeda

01.04.

8° / 3°

Četvrtak

02.04.

13° / 0°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

17° / 7°

Nedjelja

05.04.

18° / 7°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspješnija

Region

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspješnija

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića Milena, navela je vodi sopstvenu istragu o zločinu, da ima određene informacije, ali da o njima još neće govoriti.

Milena Ivanović je navela da je strašna činjenica da još nijesu nađeni odgovorni, kao i da je mislila da će istog dana kada se dogodilo ubistvo biti i nađeni nalogodavci i počinioci.

“Poslije sedam mjeseci mi nemamo nikakvu informaciju o tome. Nikakvih naznaka. Ja vodim sopstvenu istragu. Prikupljam informacije i od Albanaca, i od Srba i stranaca. Imam prijatelje koji mi pomažu da do nekih informacija dođem. Možda moja istraga bude uspješnija od ovih zvaničnih, jer je moj motiv sigurno veći”, navela je ona za Prvu televiziju.

Kako dodaje, boli je svaka spekulacija, kao i to da ljudi koriste ubistvo da bi sebe afirmisali.

“Oliver zaslužuje jednu dostojanstvenu borbu za pravdu. Smatram da svaka deziformacija može da donese više štete nego koristi. Želim da vjerujem u to da će se jednog dana otkriti počinioci. Ja vjerujem da neka pravda postoji, na ovom svijetu ne postoje tajne, ne možete da sakrijete sve što biste željeli da sakrijete”, dodala je ona.

Kako kaže, nakon što je Oliver izašao iz zatvora, borila se za to da se skloni iz politike i da odu sa Kosova.

“On nije htio to. Sa mnom nije razgovarao o prijetnjama, a bilo je svega i svačega, paljenja automobila, upadanja u stan… Smatrala sam da ne treba da znam stvari koje bi mogle da me uplaše. Da sam mogla da pretpostavim da će se ovo desiti, nema cijene koja bi me spriječila da ga sklonim sa Kosova”, navela je Milena Ivanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR