13 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U toku istraga zbog napada golmana Pavličića na saigrača Ivanovića

Izvor: Screenshot

Sport

Comments 2

U toku istraga zbog napada golmana Pavličića na saigrača Ivanovića

Autor: Antena M

  • Viber


Nadležni tužilac u Podgorici upoznat je sa jučerašnjim dešavanjima nakon fudbalske utakmice između Budućnosti i Sutjeske, kada je golman Podgoričana Đorđije Pavličić  udario saigrača Igora Ivanovića, nakon što su se navijači nezadovoljni partijom i remijem (2:2) pogrdnim riječima obratili fudbalerima.

 “Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, te će sa ishodom ovoga postupanja javnost biti blagovremeno obaviještena”, saopšteno je iz Uprave policije.

 


U Podgorici se juče na gradskom stadionu „Pod Goricom“, odigrala fudbalska utakmica između FK Budućnost iz Podgorice i FK Sutjeska iz Nikšića kojoj su prisustvovali pripadnici navijačke grupe „Varvari“ (Budućnost) i pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ (Sutjeska), koji su za vrijeme utakmice aktivirali veću količinu pirotehničkih sredstava, saopštila je Uprava policije.

“Po završetku utakmice došlo je do verbalnog sukoba dijela navijačke grupe „Varvari“ i igrača FK Budućnost, a eventualni fizički sukob spriječen je pravovremenom reakcijom policijskih službenika. Tom prilikom je dio navijačke grupe „Varvari“ oštetio infrastrukturu stadiona „Pod Goricom“”, naveli su iz policije.

Pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ bezbjedno su napustili Podgoricu.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Naravno ako FSCG IMA ZA TO PRAVNO PRAVO.Ruzno ako nema fk budućnost momentalno da izadji su trebali i da ga isključe iz ekipe da nije član Budućnosti.Ovo je hajdućija i veliko nasilništvo

Legenda

Privesti ga a FSCG DA GA UDALJI SA TERENA 5 GODINA MINIMUM