15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raduje me što igrači shvataju da je klub na prvom mjestu

FK Budućnost

Comments 0

Raduje me što igrači shvataju da je klub na prvom mjestu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Derbi utakmica 9. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Zeta je prekinuta u 79. minutu nakon što su gosti napustili teren, a u tom trenutku plavi momci su vodili sa 1:0 golom Draška Božovića iz penala četiri minuta kasnije.

Budućnost će sigurno upisati tri boda, samo se čeka odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore.

Šef stručnog štaba Mladen Milinković nije pričao o prekidu, ali je dao svoje viđenje igre njegove ekipe.

“Nismo bili na našem nivou u prvom dijelu. Ne želim da opravdavam igrače, ali odsustvo velikog broja prvotimaca tokom reprezentativne pauze nas je malo poremetilo“, rekao je strateg, koji je kompletnu ekipu imao tek tokom posljednja dva treninga.

“Bilo je bitno da pobijedimo, postigli smo pogodak i stekli prednost do prekida. Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, naročito ne u prvom dijelu, dok smo u drugom poluvremenu pokušali sa nekoliko izmjena protiv protivnika koji je imao igrača manje i onda smo lakše igrali“.

Zeta je znala da odbrani pokušaje “plavih“ u prvom dijelu, znala je i da zaprijeti, ali je Budućnost mogla da povede preko Igora Ivanovića i Panajotisa Moraitisa, a aplauz su zavrijedile atraktivne makazice kapitena Božovića.

Budućnost je u nastavku sa igračem više kontrolisala igru u svakom trenutku, napravila obruč oko Zetinog gola, gol je visio u vazduhu, a stigao je sa bijele tačke.

“Možemo mnogo bolje, ali smo morali da mijenjamo neke stvari zbog kartona i povreda. Draško Božović je prinuđen da igra na poziciji koja nije njegova i ne može da pruži ono što je pružao prošle godine na svojoj poziciji. Ali raduje me što igrači shvataju da je klub na prvom mjestu“, rekao je šef Milinković.

Budućnost je počela u sastavu Dragojević, Milić, Babić, Adžić, Vučić, Mirković, Raičković, Terzić, Božović, Ivanović, Moraitis, a priliku u nastavku su dobili Zarubica (od 53. umjesto Mirkovića) i Vujačić (od 66. umjesto Moraitisa).

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR