10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Remi fudbalerki Budućnosti sa šampionom

FK Budućnost

Comments 0

Remi fudbalerki Budućnosti sa šampionom

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ženski fudbalski klub Budućnost je u derbiju 6. kola ŽFL Crne Gore remizirao sa Breznicom 1:1 na Gradskom stadionu u Pljevljima.

Tako je stanje na tabeli ostalo nepromjenjeno: plave dame i rivalke iz Breznice dijele prvo mjesto na tabeli sa 11 bodova, s tim što naša ženska ekipa ima bolju gol razliku.

S obzriom da su se Budućnost i Breznica izdvojili ove sezone od ostalih ekipa u ŽFL, odluka o tituli će pasti u drugom dijelu sezone kada će se igrati još dva međusobna duela. Inače, i prvi duel Podgoričanki i Pljevljakinja je završen neriješeno - 3:3 u Podgorici.

Breznica je povela u 12. minutu preko Mime Stanković, dok su naše plave dame odgovorile u 38. kada je reprezentativka Nađa Đurđevac postigla gol iz penala, a do kraja meča rezultat se nije mijenjao.

Da podsjetimo - ŽFK Budućnost je jutros zadužio novu Adidas opremu, a ka Pljevljima se zaputio modernim klupskim autobusom. Tako je klub pokazao da vodi računa o svim selekcijama.

Trener Duško Globarević je protiv Breznice na teren poslao sljedeći sastav: Anastasija Krstović, Nikolina Caković, Nađa Đurđevac, Svetlana Bečić, Anja Simonović, Anđela Tošković, Jovana Miladinović, Milica Radulović, Sara Simonović, Tanja Malesija, Ivana Boričić, a šansu su još dobile Nejla Bicić, Majda Drešević i Jelena Petrović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR