13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milinković: Apetiti Budućnosti su uvijek isti

FK Budućnost

Comments 0

Milinković: Apetiti Budućnosti su uvijek isti

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nakon slavljeničke atmosfere zbog oborenog rekorda (22 prvenstvene utakmice bez poraza) “plavi“ su tokom cijele nedjelje radili kvalitetno kako bi se što bolje predstavili pred reprezentativnu pauzu.

Budućnost u 26. kolu Telekom 1. CFL sjutra (14.00) gostuje Jezeru u Beranama na Gradskom stadionu, biće to treći meč sa Plavljanima u sezoni nakon 2:0 i 2:1.

“Jezero je kvalitetna ekipa bez obzira na krizu rezultata u jednom trenutku. Protivnik se pobjedom protiv Petrovca vratio na pravi put, učinio je šanse za opstanak realnijim“, rekao je trener “plavih“ Mladen Milinković.

Budućnost je odigrala šest utakmica sa Jezerom (četiri pobjede, dva remija), a vezala je tri trijumfa u međusobnim duelima...

“Rival je tvrd, ali hoće da se nadigrava i igra fudbal što smo vidjeli u prvom dijelu sezone. Takođe, prima malo golova, tako da nije lako igrati protiv Jezera. Međutim, naši apetiti su iz nedjelje u nedjelju isti - želimo tri boda. Hoćemo pred pauzu da napravimo dobar rezultat, a onda dvije nedjelje da se spremamo za nastavak prvenstva i samu završnicu u Kupu“.

“Plavi“ danas u 16.00 časova putuju za Berane, a za sjutrašnji meč Milinković neće moći da računa na odavno povrijeđenog Nemanju Sekulića, Bogdana Milića zbog kartona, dok će Miloš Raičković odmoriti iz predostrožnosti.

“Ne želimo da rizikujemo ni sa kim, pogotovo ne sa Raičkovićem koji je gotovo oporavljen. Sve radimo u dogovoru sa doktorom, nema potrebe da žurimo i da nešto zabrljamo. Posle Jezera momci će imati tri slobodna dana, a nakon toga ćemo raditi desetak dana i vjerujem da ćemo poslije pauze imati kompletan roster“.

Milinković iz utakmice u utakmicu rotira igrački kadar, pa su tako u pobjedi nad Iskrom (1:0) koja je odjeknula zbog rekorda bekove igrali Miomir Đuričković i Andrija Ražnatović.

“Na našu sreću imamo sjajnu bodovnu prednost, pa možemo da probamo igrače na nekim drugim pozicijama. Đuričković je igrao štopera korektno, snašao se i na poziciji beka, a za nas je bitno da imamo što veći broj polivalentnih igrača u slučaju neke izmjene“, rekao je strateg, osvrnuvši se na fudbalere ispod 21 godine.

“Ako nemate bonus igrače na svakoj poziciji, onda ste u problemu. Na sreću mi imamo dosta mladih momaka, šansu u prošlom kolu je dobio Ražnatović, sigurno će i drugi dobijati u nastavku. Naš cilj se zna - želimo što prije matematički da ovjerimo titulu kako bismo razigrale mlade fudbalere, ali i dali šansu momcima koji nisu imali prostora do sada da vidimo jesu li za Budućnost ili nisu“, poentirao je Mladen Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR