13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osvojili smo tri boda na teškom terenu

FK Budućnost

Comments 1

Osvojili smo tri boda na teškom terenu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Velika pobjeda podmlaćenog sastava „plavih“ na izuzetno teškom terenu u Bijelom Polju - Budućnost je u 17. kolu domaćeg šampionata savladala Jezero u gostima - 2:1.

„Mislim da smo odigrali fenomenalnih 45 minuta i da nam je poslije pala koncetracija kada je izašao Raičković. Jezero je u drugom dijelu bilo bolje, dalo je gol, imalo neke šanse, ali imali smo i mi dvije - tri sto posto šanse. Doduše nisu bile iz igre izrađene kao u prvom dijelu. Najbitnije od svega da smo - nakon derbija gdje smo se iscrpili i jurili rezultat sa deset igrača - na teškom terenu osvojili tri boda“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović nakon utakmice.

„Nadam se da ćemo sezonu da završimo sa dvije pobjede i mislim da Budućnost ima lijepu perspektivu, pogotovo sa igračima koji se vraćaju iz povreda. Želio bih da se zahvalim navijačima koji su po ovakvom vremenu prevalili toliki put i bodrili nas kao uvijek do sada“, poručio je Nedović.

Minus iz važnog trijumfa pored izlaska Raičkovića je i izlazak Viktora Đukanovića zbog povrede.

„Najbitniji je trijumf, ali da smo ga platili skupo - jesmo. Sve je to jer nam non - stop igraju isti igrači, koji imaju određeni broj godina i uvijek idu do kraja. Raičković se ponaša kao pravi kapiten i vođa, ne štedi se, ne bira utakmice, daje sve od sebe i došlo je do zamora materijala, jer ga - što mi, što reprezentacija - nismo odmorili od početka sezone“, rekao je Nedović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

E moj Nedoviću.Jezero ima 11 poraza i imali tragičnu smrt svog igrača i ti u nebesa dođeš pirovu pobjedu .Bruka