9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ponosno nosimo grb Budućnosti, najslađa pobjeda u karijeri

FK Budućnost

Comments 0

Ponosno nosimo grb Budućnosti, najslađa pobjeda u karijeri

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je u 18. kolu domaćeg šampionata savladala Petrovac (2:1) pod Goricom.

„Plavi“ su derbi na kišnoj podgoričkoj areni počeli sa pet bonus igrača, izjednačili su rezultat sa šest, a preokret napravili sa sedam golobradih mladića - četvorica još nisu prevazišla omladinski uzrast po godinama.

„Prezadovoljan sam, prije svega, kako se ponašamo. Znate i sami kakvi su nas pehovi zadesili ove polusezone, bez koliko smo igrača nastupili i koja dva igrača su ušla zbog prinudne izmjene kada je rezultat bio negativan po nas“, poručio je trener Aleksandar Nedović, koji nije mogao da računa na Miloša Raičkovića, Vasilija Terzića, Šaletu Kordića, Igora Ćukovića i Bogdana Milića, dok su zbog povreda izašli Vladan Adžić u 37. minutu i Zoran Petrović na poluvremenu...

“Mali Dakić koji je 2004. godište je ušao pri rezultatu 0:1 po ovakvom terenu, a godinu dana stariji Dašić kada je bilo 1:1. Dolazimo do granice bola i pucanja, ali svi smo vidjeli kakvi su momci grupa“.

„Imamo zdravu svlačionicu, svi imaju nevjerovatnu želju i pomažu jedan drugom. Ostaje mi da čestitam svima“, rekao je Nedović.

„Mislim da je odigrana jedna sjajna utakmica po terenu kakav je bio, vidjeli smo Petrovac koji hoće da igra fudbal i koji se možda malo uspavao misleći da će da nas pobijedi. Međutim, momci su pokazali lavovsko srce, zašto smo svi u Budućnosti i zašto sa ponosom nosimo ovaj grb“, emotivno je Nedović pokazao na grb na jakni dok je davao izjavu.

„Jesam malo emotivan, a ovo mi je možda najslađa pobjeda u karijeri, jer smo imali odnos kakav treba da imamo. Vidjeli smo da Budućnost ima perspektivu, kao i da jedan Igor Ivanović, koji je najbolji igrač lige i A reprezentativac, želi da igra sa napuknutim rebrom. Mislim da je to Budućnost“.

Nakon 18 odigranih utakmica u prvenstvu, naš tim je samostalno drugi na tabeli i sada je smanjio prednost u odnosu na rivala Sutjesku na „minus šest“.

„O tome možemo da pričamo u maju. Nisam pravio nikakvu dramu ni kada je bilo „minus 11“, a mi smo praktično četiri utakmice igrali na „minus 14“ jer je Sutjeska igrala prije nas. Crta se podvlači u maju, a sigurno je da nećemo da likujemo večeras. Mi imamo svoje probleme, oni svoje, svako treba da gleda sebe, da se bavimo sportom, a u maju se podvlači crta ko je šta uradio“, poručio je Nedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR