16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mrvaljević: Da završimo polusezonu na pravi način

FK Budućnost

Comments 0

Mrvaljević: Da završimo polusezonu na pravi način

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Posljednje jesenje kolo domaćeg šampionata je umjesto predviđenog 9. decembra pomjereno za sjutra - srijedu, 8. decembar.

Budućnost gostuje Rudaru u Pljevljima u 13.00 časova, a sjutrašnju utakmicu možete da gledate na youtube kanalu FK budućnost.

„Plavi“ su sa „rudarima“ odigrali 59 međusobnih duela (25 pobjeda, 17 remija, 17 poraza), dok su se pod Golubinjom sreli 28 puta - deset pobjeda podgoričkog tima, 10 remija i osam poraza.

“Rudar ima kvalitetnu ekipu sa nekoliko dobrih pojedinaca, ali mi smo koncentrisani samo na sebe i sopstvenu igru. Očekivanja od sjutrašnje utakmice su ista kao i uvijek, jer igrači Budućnosti uvijek napadaju pobjedu. Idemo u Pljevlja da uzmemo nova tri boda”, rekao je 20-godišnji napadač Marko Mrvaljević.

Budućnost će danas popodne otputovati za Pljevlja, a šef stručnog štaba Aleksandar Nedović ponovo neće moći da računa na veliki broj igrača - Miloš Dragojević, Vladan Adžić, Miloš Raičković, Vasilije Terzić i Šaleta Kordić su povrijeđeni, Anto Babić ima kartone, dok su još od ranije van stroja Bogdan Milić i Igor Ćuković.

“Pogotovo u posljednjih nekoliko kola imamo dosta povrijeđenih, ali šta je - tu je. Svi mi koji smo u protokolu moramo da damo sve od sebe i da odigramo na najvećem mogućem nivou. Nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda, nastaviti dobar niz i završiti polusezonu kako treba”, jasan je snažni centarfor.

"Plavi" su na posljednjih pet utakmica ostvarili tri pobjede i dva remija, dok je Rudar na zadnja četiri meča upisao tri poraza i remi.

“Naša prednost je kvalitet igrača i sjajna hemija unutar ekipe”.

Mladi napadač je, baš kao i kompletan podmlađeni sastav, odigrao odličnu utakmicu protiv Petrovca u nedjelju pod Goricom - pobjeda 2:1.

“Zadovoljan sam partijom koju sam pružio, nadam se da sam opravdao očekivanja trenera i navijača. Najbitnije je da smo slavili. Nedostajao je pogodak, ali doći će i gol, nadam se već sjutra. Međutim, najvažnije je da završimo polusezonu na najbolji mogući način - trijumfom”, poručio je na kraju Marko Mrvaljević.

Budućnost i Rudar su ove sezone odigrali dvije utakmice - u Pljevljima je bilo 1:1 u odloženoj utakmici 1. kola, dok je pod Goricom u četvrtfinalu Kupa Crne Gore slavio podgorički tim rezultatom 2:0.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR