6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drugi trijumf Budućnosti u pripremnom periodu

FK Budućnost

Comments 0

Drugi trijumf Budućnosti u pripremnom periodu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Budućnosti su u prvoj pripremnoj utakmici postigli sedam golova protiv „japanske“ Adrije, a u drugom prijateljskom meču su poentirali jednom više – uz ponovo par propuštenih prilika i primljen pogodak – Budućnost je, na vještačkoj podlozi na trening kampu, savladala OFK Mladost Donja Gorica rezultatom 8:1.

Učenici Aleksandra Nedovića su očekivano dominirali u svim segmentima igre i od samog starta su bili ozbiljni u namjeri da upišu novi trijumf, a golove su postigli Mirković, Ražnatović, Mijović, Perišić, Krivokapić, Kordić (dva) i Raspopović.

Prvi gol je viđen u 5. minutu nakon što je Luka Mirković udarcem iz prve iskoristio asistenciju Igora Ivanovića na 16 metara, dok je drugi bio još ljepši – Andrija Ražnatović je sam vukao loptu po lijevoj strani, ušao je u sredinu, a onda je desnom – slabijom nogom – sa 25 metara pogodio gol protivnika. Igrao se 25 minut, a 60 sekundi kasnije već je bilo 3:0 – Lazar Mijović je polumakazicama pocijepao mrežu četvoroplasiranog tima iz naše Druge lige na dodavanje Save Milića.

I to je bio rezultat prvog dijela, koji je naš tim odigrao u sastavu Pavličić, Đuričković, Ćuković, Babić, Ražnatović, Aleksa Ćetković, Mirković, Terzić, Sava Milić, Ivanović i Mijović, dok je ekipa u drugom dijelu još više stisnula gas. Plavi su drugi dio odigrali u sastavu Domazetović, Raspopović, Dakić, Adžić, Sekulić, Raičković, Dašić, Novović, Krivokapić, Perišić i Kordić.

Već u 51. minutu smo postigli još jedan efektan gol – Vladimir Perišić je sa tridesetak metara lobovao istrčalog protivničkog golmana, da bi Nenad Krivokapić tri minuta kasnije bio miran u završnici nakon sjajnog presinga.

Mreže su mirovale sve do 78. i 79. minuta, kada je Šaleta Kordić dva puta bio precizan, da bi u 84. naši momci primili gol, a pomenuti Kordić u istom minutu promašio penal za „het trik“ nakon što ga je izborio kadet Krivokapić.
Tačku na utakmicu je stavio Momčilo Raspopović u 87. minutu prelijepim udarcem iz slobodnog udarca sa 25 metara.

„Možda ću se ponoviti, ali najbitnije od svega je što smo izašli zdravi i nakon druge pripremne utakmice. Svi znamo kakvi su vremenski uslovi, teren sa prirodnom podlogom je bio smrznut, igrali smo na vještačkoj, pa sam se pribojavao, ali na kraju je sve ispalo dobro“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović, koji je dodao...

„Sačuvali smo neke igrače koji su roviti i koji osjećaju posljedice umora i rada, a mislim da smo odradili ozbiljan posao. Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan rezultatom 8:1, ali to nije neko mjerilo jer smo u ranije počeli i fizički smo spremniji u odnosu na rivala, kome se zahvaljujem što su nam izašli u susret da odigramo utakmicu. Sve u svemu, zadovoljan sam, razvijamo se u lijepom pravcu“, jasan je Nedović.

Naš tim treću pripremnu utakmicu igra u petak, a protivnik je Leotar u 14.00 časova u Trebinju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR