15 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Pokazali smo karakter

FK Budućnost

Comments 1

Nedović: Pokazali smo karakter

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nakon emotivnog i fizičkog pražnjenja poslije „teškog“ remija u Nikšiću, Budućnost je nastavljenu utakmicu 23. kola domaćeg šampionata protiv Dečića riješila u svoju korist pobjedom 2:0.

„Plavi“ nakon 25 odigranih utakmica - 11 mečeva prije kraja šampionata - imaju 10 bodova manje od lidera Sutjeske, a šest više od trećeplasirane Iskre.

„Svaka pobjeda je važna, tako i ova. Moram da kažem da sam se pribojavao meča sa Dečićem, jer smo se potrošili prije nedjelju dana protiv Zete sa igračem manje, a onda doživjeli taj emotivni lom u Nikšiću. Nije bilo lako spremiti ekipu“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović nakon pobjede u Tuzima, a zatim je dodao...

„Mislim da igramo dobro od početka sezone, postigli smo minimum dva gola na svakom meču, a na dvije utakmice – Iskra i Sutjeska – smo primili golove u posljednjim minutima i to je jedino u ovoj polusezoni što nismo riješili kako treba. Protiv Dečića smo danas pokazali karakter i kako Budućnost treba da se predstavlja, igrali smo sa stavom, nijesmo razmišljali o prošlosti, nego o budućnosti. Učvrstili smo drugu poziciju, pritiskaćemo Sutjesku do kraja, a pritiskaćemo iz razloga što smo sportisti i takmičari i znamo koji klub predstavljamo. Ne želimo da budem „minus 15“, nego neka bude dva, tri ili četiri ili ako možemo da preokrenemo situaciju. Ako ne budemo mogli, sportski ćemo im čestitati“, poručio je Nedović.

Zna da je razlika od 10 razlika velika, ali...

"Dok postoji teorija, postoji i šansa. Ako ćemo da budemo realni, nije lako stići 10 bodova, ali moramo da se ponašamo sportski i još jedan derbi imamo kod kuće. Daćemo sve od sebe, svaku utakmicu ćemo da idemo na pobjedu, pa ćemo da vidimo za šta će nam to biti dovoljno", dodao je Nedović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Libero7

Pricaj malo o fudbalu kako igraju,pusti karakter neces da ih udajes.