10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ivanović pred Jezero: Nedostajaće nam publika, to ne smije da pokvari naš plan

FK Budućnost

Comments 0

Ivanović pred Jezero: Nedostajaće nam publika, to ne smije da pokvari naš plan

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost će u nedjelju 20. marta, pred praznim tribinama, u okviru 26. kola domaćeg šampionata dočekati plavsko Jezero od 16.00 časova na podgoričkoj areni.

„Očekivanja su ista kao i pred svaku drugu utakmicu – da osvojimo nova tri boda“, rekao je A reprezentativac Igor Ivanović, koji zna da „plave“ čeka treći meč u posljednjih sedam dana...

„Imali smo teško gostovanje u Nikšiću gdje smo se emotivno ispraznili zbog remija i primljenog gola, ali ne želimo više da se vraćamo na to. Da je to za nas prošlost pokazali smo pobjedom nad Dečićem, a nova tri boda želimo da upišemo i protiv Jezera kako bismo na reprezentativnu pauzu otišli sa prednošću u odnosu na trećeplasirani tim, a ujedno pokušali da se primaknemo Sutjesci u borbi za titulu“.

„Plavi“ su sa Plavljanima do sada odigrali 11 utakmica (osam pobjeda, dva remija, jedan poraz), četiri pod Goricom (tri pobjede, jedan poraz), a ove sezone su viđena tri međusobna duela – naši momci su izgubili pod Goricom 1:0, dok su kao gosti u Danilovgradu u Kupu slavili 3:1, a u Bijelom Polju u prvenstvu 2:1...

„Jezero može da bude opasno, a to smo najbolje mi osjetili. Rival posjeduje kvalitet u ofanzivnom dijelu, pokazao je to u pobjedi od 1:0 pod Goricom. Ne smijemo da ponovimo greške iz tog meča, a vjerujem da ćemo pobijediti kako bismo nastavili trku za titulu“, rekao je 31-godišnji ofanzivac.

Ivanović se vratio u golgetersku seriju – pogodio je protiv Zete, pa u nastavljenoj utakmici sa Dečićem i stigao je do brojke od devet pogodaka. Sa tom cifrom je prvi strijelac ekipe zajedno sa Milošem Raičkovićem, a zajedno su drugi strijelci lige...

„Drago mi je kada god postignem gol, ali najbitnije od svega mi je da ekipa pobjeđuje. Nastaviću da radim za tim kako bismo osvajali bodove, a golovi će - uz trud i rad - dolaziti“, zaključio je naš reprezentativac.

Šef stručnog štaba Aleksandar Nedović u nedjelju ne može da računa na suspendovanog Andriju Ražnatovića, dok je nastup Viktora Đukanovića pod znakom pitanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR