10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rival zaslužuje poštovanje, ali želimo u finale

FK Budućnost

Comments 0

Rival zaslužuje poštovanje, ali želimo u finale

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sve je spremno za još jedan veliki derbi domaćeg fudbala - četvrti u sezoni, sada u polufinalu Kupa Crne Gore.

Budućnost sjutra (srijeda, 20. april) pod Goricom dočekuje Sutjesku u prvom meču masovnijeg takmičenja, utakmica počinje u 18.00 sati uz direktan prenos na RTCG, a ulaznice (karta košta dva eura) za derbi će se prodavati na biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona od 14.00 sati.

„Plavi“ žele da naprave dobar rezultat pod Goricom pred revanš, koji je na programu 4. maja u Nikšiću kraj Bistrice.

„Svjesni smo da titulu teško možemo da odbranimo, ali Kup svakako možemo. Zbog toga je utakmica sa Sutjeskom jedna od najznačajnijih u sezoni, ulog je veliki“, poručio je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović, koji zna da pravilo gola u gostima više ne važi...

„Ne smatram da je mana što prvi meč igramo pod Goricom, mislim da je prednost, a sigurno je da ćemo dati sve od sebe da zabilježimo pobjedu“.

Domaći tim u derbi ulazi sa četiri vezana trijumfa u prvenstvu...

„Moram da budem zadovoljan sa četiri pobjede, a najzadovoljniji sam efikasnošću ekipe. Iz kola u kola se ponavljamo, postoji kontinuitet, koji će nam sigurno trebati u dvomeču sa Sutjeskom kako bismo postigli gol više i prošli dalje“, jasan je 43-godišnji strateg „plavih“.

A u odličnom ritmu je i rival, koji nije poražen na posljednjih 13 utakmica, a sve to bi trebalo da garantuje vrhunsku fudbalsku predstavu na podgoričkoj areni.

„Rival pravi kvalitetne rezultate u kontinuitetu i to je za svako poštovanje. To sigurno poštujemo, ali igramo kod kuće i igraćemo bez ikakvog respekta. Već smo odigrali tri derbija, neće biti nepoznanica, a mislim da su sva tri meča bila egal na jednu loptu. Dva su bila izuzetno atraktivna, sa velikim brojem golova, ali mislim da je ulog sada veći i da će se gledati isključivo rezultat“, poručio je Nedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR