16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milinković: Bez prava na kiks, Janketić: Sve za klub

FK Budućnost

Comments 0

Milinković: Bez prava na kiks, Janketić: Sve za klub

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Lijepa evropska priča je završena, malo je nedostajalo da se ispiše najljepša stranica u istoriji plasmanom u plej - of Lige Evrope, ali Budućnost se već okrenula realnosti koja se zove Prva liga Crne Gore.

Sjutra (nedjelja) igraju protiv Rudara pod Golubinjom od 17.00 časova u okviru 6. kola, a šef Mladen Milinković izuzetno poštuje Pljevljake.

"Sigurno je da smo poslije utakmice sa Sarajevom malo razočarani, ali važno je da se što prije vratimo u normalu i da počnemo da osvajamo bodove", poručio je Milinković na konferenciji za medije.

"Plavi" su do sada odigrali četiri prvenstvena meča (dvije pobjede, dva poraza), dok je duel 5. kola sa Petrovcem koji je po rasporedu bio prethodnog vikenda odložen.

"Bitno je da razliku koja je trenutno, uz činjenicu da imamo meč manje, počnemo da smanjujemo. Nemamo pravo na kiks, nego moramo da osvajamo bodove i da dođemo u poziciju koja je nama interesantna, a to je vrh tabele i prvo mjesto".

Šef stručnog štaba iz iskustva zna da neće biti lako protiv Rudara, posebno jer je protivnik u seriji od dva poraza.

"Možda su malo uzdrmani, ali će sigurno biti motivisani. Silno motivisani kako bi se dobrim izdanje predstavili novim ljudima koji treba da uđu u klub. I to je odlična stvar za crnogorski fudbal, jer Rudar ima tradiciju, istoriju i kvalitet, a finansije su bile problem. Ako se to reguliše, Rudar će sigurno biti konkurentan za Evropu".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR