18 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kad sudija odluči derbi: Prezadovoljan sam igrom

FK Budućnost

Comments 1

Kad sudija odluči derbi: Prezadovoljan sam igrom

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je u najvećem crnogorskom derbiju poražena od Sutjeske u Nikšiću rezultatom 1:0.

"Plavi" su tokom cijelog meča bili bolji rival, imali izrazitije šanse, utakmica je generalno bila odlična za domaće prilike, ali umjesto da se priča o tome ili o sjajnom humanitarnoj akciji FK Sutjeska za liječenje sedmogodišnje Sofije Šušić u čemu je učestvovao i naš klub, glavna tema je sudija Mileta Šćepanović koji je direktno uticao na rezultat derbija.

Arbitar koji je delegiran od strane FSCG je pri rezultatu 0:0 u 51. minutu "zažmurio" na čist penal, koji je vidio cijeli stadion. Igor Ivanović je odnio čistu loptu u šesnaestercu Sutjeske, Bubanja je kasnio, klizećim startom ga srušio, a da cijela situacija bude još tužnija - sve se to desilo tačno ispred dobro postavljenog Šćepanovića.

Odluka na kojoj će naš internacionalni sudija sigurno - pasti.

Naročito, jer je direktno uticao na rezultat u derbiju koja treba da bude najljepša utakmica u sezoni.

"Mislim da smo danas odigrali sjajnu utakmicu, da smo i bez tog penala trebali da dobijemo utakmicu", rekao je strateg Aleksandar Nedović nakon poraza.

"Sveli smo Sutjesku praktično da nema šut u okvir gola, napadali je sa 10 igrača, bili bolji i u posjedu i u šansama. Penale ćete komentarisati vi, to je vaš posao, definitivno je to prelomilo utakmicu, ali nije moj posao da to komentarišem", jasan je Nedović, koji je prezadovoljan igrom svojih izabranika.

"Čestitam Sutjesci na fer i korektnoj igri, a posebno mojim momcima na borbi jer mislim da smo zaslužili ne poraz ili bod, nego tri boda".

Šampioni sada zaostaju deset bodova za liderom i najvećim rivalom Sutjeskom.

"Deset bodova je sigurno veliki zaostatak, ali ako budemo igrali na način kao protiv Sutjeske, mislim da ćemo biti u prilici da stižemo rivala, posebno kada budemo kompletni. Danas mogu da budem ponosan kako su se igrači borili i koliko su željeli pobjedu", rekao je Nedović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Nedoviću ne znam jesmo li istu utakmicu gledali .Sudija je uticao na rezultat definitivno.Treba ga kaznit.O kakvoj nadmoćnosti pričaš. 2 šanse Ivanovića,i Sutjeska 2.Posjed lopte isti.Za nijansu bolja Budućnost ali je i dalje to loše.kazniti studiju.direktno uticao na rezultat