11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oldični rezultati omladinskih škola FK Budućnost

FK Budućnost

Comments 0

Oldični rezultati omladinskih škola FK Budućnost

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Svih šest mlađih selekcija FK Budućnost je igralo prethodnog vikenda, a na šest utakmica naša Budućnost je upisala pet pobjeda i jedan poraz, uz gol razliku 43:2.

OMLADINCI: OFK Mladost DG - Budućnost 2:1

(Jovan Dašić (autogol) 49', Jovan Kljajević 90+3' - Vladimir Perišić 22')

Derbi Omladinske lige Crne Gore i derbi za prvo mjesto na tabeli nije pripao gostima - Budućnost je poražena od OFK Mladost DG rezultatom 2:1.

Plavi su došli u vođstvo preko Vladimira Perišića u 22. minutu, sa prednošću su ušli u drugi dio, ali je autogol Jovana Dašića i kasni pogodak rivala odlučio konačnog pobjednika.

Omladinci nakon 10 odigranih utakmica imaju 23 boda, nalaze se na drugom mjestu sa bodom više od Sutjeske i sa četiri boda manje od OFK Mladost DG, a naredni rivali im je Rudar u subotu.

Plavi momci su meč počeli u sastavu Filip Babović, Stefan Vulanović, Balša Ćetković, Vladimir Perišić, Luka Živković, Balša Barović, Jovan Dašić, Đorđe Pešukić, Mladen Marstjepović, Nikola Vuković, Medo Juković, a priliku u nastavku su dobili Riad Bralić, Kastriot Ljuljđuraj, Dino Đukić i Ilija Vuković.

KADETI: Budućnost - Polet Stars 6:0

(Andrej Camaj 19', 54', 74', Vasilije Adžić 16' (penal), Nenad Krivokapić 47', Denis Ljuljanović 82')

Kadeti su bili sigurni i u 9. kolu Kadetske lige - „plavi“ su na našem kampu savladali Polet Stars sa 6:0, ostvarili su peti trijumf (imaju još po dva remija i poraza) i sa 17 bodova se nalaze na šestom mjestu.

Andrej Camaj je postigao tri pogotka, a u strijelce su se još upisali Vasilije Adžić sa bijele tačke, Nenad Krivokapić i Denis Ljuljanović. Kadeti naredni meč igraju za vikend, a protivnik je Brskovo.

Svi igrači koji su bili u protokolu su dobili šansu, utakmicu su počeli Stefan Nenezić, Romario Camaj, Nenad Krivokapić, Aleksa Mugoša, Andrej Camaj, Stefan Đukanović, Lazar Maraš, Bodin Tomašević, Vasilije Adžić, Danilo Vukanić, Ivko Škuletić, a ušli su Marko Damjanović, Petar Vukčević, Filip Pavićević, Zarija Kumburović, Dardan Ljuljđuraj, Denis Ljuljanović, Marko Perović, Matija Bojović i Jovan Mićković.

MLAĐI KADETI: Karioke - Budućnost 0:6

(Marko Pejović 16', Balša Đurašić 32', 59', Miloš Radović 73', Vuk Vukmanović 79', Vojislav Jokić 86')

Mlađi kadeti su zadržali maksimalan učinak i nakon 7. kola i sa 21 bodom ubjedljivo su prvi u okviru Udruženja klubova Centar - prethodnog vikenda je upisan trijumf protiv Karioka 6:0.

Marko Pejović je doveo naše klince u vođstvo, Balša Đurašić je sa dva gola riješio pitanje pobjednika, a ubjedljiv rezultat su potpisali Miloš Radović, Vuk Vukmanović i Vojislav Jokić.

Mlađi kadeti su utakmicu počeli u sastavu Marko Damjanović, Petar Vukčević, Marko Mitrić, Zarija Kumburović, Dardan Ljuljđuraj, Ivan Crnčević, Marko Pejović, Balša Šišević, Balša Đurišić, Andrija Vuković i Alen Luković, a šansu u drugom dijelu su dobili Vuk Vukmanović, Miloš Radović i Vojislav Jokić.

Mlađi kadeti sljedeću utakmicu igraju za vikend, a protivnik je ekipa Blue Star.

PIONIRI: Zeta - Budućnost 0:5

(Vuk Draganić 20', Pavle Ivanović 55', 64', Vuk Vukmanović 68', 69')

I pioniri su bili ubjedljivi - Budućnost je u ligi 2007. godište i mlađi pobijedila Zetu 5:0, nakon šest odigranih kola ima 13 bodova (četiri pobjede, po jedan remi i poraz), a u sljedećem kolu će odmjeriti snage sa Adrijom.

Plavi klinci su u vođstvo došli preko Vuka Draganića, a kasnije su trijumf potvrdili Pavle Ivanović i Vuk Vukmanović sa po dva pogotka.

Pioniri su utakmicu počeli u sastavu Nemanja Popović, Zarija Mugoša, Luka Brajović, Pavle Ivanović, Petar Šljukić, Vuk Vukmanović, Lazar Mirović, Vojislav Jokić, Dragutin Šaranović, Zarija Stamatović i Vuk Draganić, a u nastavku minutažu su dobili Marko Đurović, Mladen Račić, Aleksa Bajčeta, Ivan Sekulović, Luka Vuksanović i Đorđe Vuković.

MLAĐI PIONIRI: Ribnica - Budućnost 0:12

(Sanih Adžović 2', 4', 15', 23', Petar Rešetar 10', 13', 27', Balša Caušević 18', 30', Jovan Jokanović 25', Dado Đurović 29, Aleksa Perišić 31')

Mlađi kadeti su bili predominantni u okršaju sa Ribnicom u 7. kolo, slavili su rezultatom 12:0, upisali su petu pobjedu (imaju još po remi i poraz) i stigli do osvojenih 16 bodova.

Pitanje pobjednika se nije postavljalo nijednog trenutka - Sanih Adžović je postigao četiri gola, Petar Rešetar tri, Balša Caušević dva, dok su po jedan potpisali Jovan Jokanović, Dado Đurović i Aleksa Perišić.

Za mlađe kadete su igrali Vasilije Božović, Sanih Adžović, Kosta Vujačić, Balša Milić, Dado Đurović, Jovan Jokanović, Novak Fatić, Andrija Anđelić, Balša Caušević, Aleksa Perišić i Petar Rešetar, dok je u nastavku priliku dobio Petar Jašović. Mlađi kadeti za vikend igraju protiv Nikšića.

PJETLIĆI: Budućnost - AS 13:0

(Luka Kuzmanović 4', 22', Filip Ivanović 12', 25', Luka Vušurović 13', 17', 18', 28', Blažo Vušurović 37', Andrej Delibašić 40', Bogdan Bjelić 44', 56', Andrej Vučković 52')

Naša najmlađa selekcija je bila najubjedljivija - pjetlići su na domaćem terenu u okviru 7. kola pobijedili As rezultatom 13:0, zadržavši maksimalan učinak od 21 boda.

„Plavi“ dijele prvo mjesto sa Starim aerodromom, a narednog vikenda igraju protiv Internacionala.

Pjetlići su se od starta nametnuli kao glavni na terenu, a golove su postigli Luka Vušurović (četiri), Luka Kuzmanović, Filip Ivanović, Bogdan Bjelić (po dva), te Blažo Vušurović, Andrej Delibašić i Andrej Vučković (po jedan).

Prvo poluvrijeme je igrala ekipa u sastavu: Nikša Janjušević, Luka Vušurović, Aleksa Đurišić, Ivan Janković, Luka Kuzmanović, Lazar Gačević, Filip Ivanović, Milan Čampar, Matija Rakčević, Alen Muratović, Danilo Radonjić, dok je u drugom dijelu igrao sljedeći tim: Simon Šošić, Blažo Vušurović, Bogdan Bjelić, Uroš Jošanović, Andrej Vučković, Filip Radonjić, Darko Mijović, Marko Stijepović, Lazar Gašić, Ognjen Radević, Andrej Delibašić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR