8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Igra se jedna utakmica, tako da kalkulacija nema

FK Budućnost

Comments 0

Igra se jedna utakmica, tako da kalkulacija nema

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Danilovgrad umjesto Berana - aktuelni osvajač Kupa Crne Gore FK Budućnost u odbranu trofeja kreće sa stadiona „Braća Velašević“. Do promjene mjesta odigravanja utakmice je došlo zbog nemogućnosti da Jezero bude domaćin u Beranama.

Plavi sjutra (srijeda, 27. oktobar) u okviru 1/8 finala masovnijeg takmičenja gostuju plavskom Jezeru od 14.00 časova, a plavi tim je danas odradio trening na trening kampu.

FSCG je odlučio da se u osmini finala igra jedna utakmica, tako da pobjednik ide u - četvrtfinale.

„Sigurno nas čeka zahtjevna utakmica, ali dolazi nam kada se nalazimo u dobroj atmosferi i u trenutku nakon što smo vezali četiri pobjede u prvenstvu“, rekao je stameni defanzivac Vladan Adžić, koji ništa ne želi da prepusti slučaju.

„Igra se jedna utakmica, tako da kalkulacija nema. Moramo da budemo maksimalno oprezni, vjerujem da ćemo da odigramo dobar meč i da ćemo da se plasiramo u četvrtfinale“.

Budućnost se u aktuelnoj sezoni već saplela u okršaju sa Jezerom - Plavljani su pod Goricom slavili 1:0 u okviru 8. kola domaćeg šampionata.

„Znamo ko nam je protivnik i pretpostavljam da će nas čekati iz tog nekog bloka. Imaćemo posjed lopte, ali ne smijemo da žurimo, već strpljivo da gradimo napade koji će nas dovesti do pobjede“.

Plavi su do sada odigrali devet međusobnih utakmica sa Jezerom (šest pobjeda, dva remija, jedan poraz), dok su gosti Plavljanima bili na pet mečeva - tri pobjede, dva remija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR