15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Najbitnije je što se vidi da momci grizu

FK Budućnost

Comments 0

Nedović: Najbitnije je što se vidi da momci grizu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je još jednom bila napadački nastrojena, još jednom je stvorila veliki broj šansi, još jednom je imala dominaciju u odnosu na rivala, a na kraju je tu bolju igru krunisala sa tri boda.

Plavi tim je u 22. kolu domaćeg šampionata pod Goricom savladao Podgoricu rezultatom 2:1, a golove za „plave“ su postigli Stefan Milošević i Viktor Đukanović, koji je imao ogromnu pomoć defanzivca Podgorice Ukšanovića.

Nakon 22 odigrana kola, „plavi“ imaju 38 bodova i smanjili su zaostatak za liderom Sutjeskom na „minus deset“.

„Najbitnije je što smo pobijedili, ali opet se pojavio problem realizacije, jer mislim da smo mnogo ranije trebali da otvorimo utakmicu, ali i - u periodu kada smo poveli ili kada je rival izjednačio – da je zatvorimo, jer smo promašili mnogo šansi“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović nakon utakmice, a onda se nadovezao...

„Razumijem negdje grč zbog jurenja prednosti, razumijem da trening nije adekvatan u posljednje vrijeme zbog vjetra, kao što ni danas uslovi nisu bili sjajni, ali najbitnije je da momci grizu. Kada ekipa hoće i želi, nekada je to sputava, ali mislim da ćemo prevazići i taj detalj i da ćemo mnogo lakše dobijati utakmice i zatvarati ih na pravi način“.

„Na kraju, čestitam Podgorici na muškoj igri. Rival je imao šansu na 0:0, pa i na 2:1, u tim situacijama nas je Dragojević spasio i želio bih da pohvalim igru koju su pokazali“, poručio je Nedović na kraju.

FOTOGRAFIJA: FSCG/Savo Prelević

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR