Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zagreb na nogama: Dinamo dovodi nekadašnjeg napadača Barse i Milana!?

Fudbal

Comments 0

Zagreb na nogama: Dinamo dovodi nekadašnjeg napadača Barse i Milana!?

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Zagrebački Dinamo bio je dosta aktivan ovog ljeta na fudbalskoj pijaci. Juče je na Maksimir stiglo najveće i najvrjednije pojačanje - Luka Ivanušec (20), jedan od najboljih mladih igrača tamošnjeg šampionata (plaćen 3.000.000 eura).

Prije toga dovodeni su neki iskusni igrači, uglavnom defanzivci, ali ono pravo, top pojačanje, moglo bi tek da se dogodi. Jer kako piše brazilski Foks sport, kao i neki portali bliski Vasko da Gami, argentinski veteran Maksi Lopez (35) u poodmaklim je pregovorima sa hrvatskim šampionom?!

Informaciju su prenijele i zagrebačke Sportske novosti, ali s velikom znakom pitanja, ili bolje reći čuđenja.

Osim činjenice (izjave) da bi volio da se vrati u Evropu i zaigra u Ligi šampiona, Brazilci nemaju nekih detalja vezanih za pregovore Dinama i Maksija Lopeza. Podvlače samo da bi dolazak u Zagreb bio moguć jedino pod uslovom da se Modri plasiraju u grupnu fazu LŠ.

Podsjetimo, Lopez je trenutno bez kluba pošto mu je istekao ugovor sa Vaskom. Prije toga branio je boje Udinezea, Torina, Kjeva, Sampdorije... A kada je bio u naponu snage igrao je i za Milan, Barselonu, River Platu...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR