13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sastav legendi Sitija koji će igrati na oproštaju Kompanija

Fudbal

Comments 0

Sastav legendi Sitija koji će igrati na oproštaju Kompanija

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sljedećeg mjeseca nas očekuje vrlo zaniljiva utakmica na Etihadu. Snage će odmjeriti legende Mančester Sitija protiv Ol star tima Premijer lige, a sve u sklopu oproštaja Vinsenta Kompanija od plavog dresa.

Podsjetimo, Belgijanac je prije nešto više od dva mjeseca odigrao svoj posljednji meč za Mančester Siti prije nego što se vratio u Anderleht gdje danas obavlja funkciju igrača i trenera.

Posljednje zbogom Građanima će reći 11. septembra kada će na Etihadu, njemu u čast, biti održana revijalna utakmica.

Komapni je odlučio i ko će igrati za njegov Siti, odnosno izabrao je 11 legendi koje počinju meč, a sastav donosi britanski The Sun.

Na golu će biti Džo Hart, lijevo Vejn Bridž, desno Pablo Zabaleta, na pozicijama štopera Džo Leskott i Kompani, u veznom redu Ireland, Najdžel De Jong i Geret Beri, dok će napad predvoditi Kreg Bellami, Šon Rajt Filips i Mario Balotelli.

Naravno, utakmica dolazi u baš nezgodnom trenutku, barem gledajući kalendarski i po obavezama za igrače koji nastupaju za nacionalne selekcije. Upravo zbog toga prva postava je sačinjena od igrča koji danas ili više nisu aktivni fudbaleri ili ne nastupaju za reprezentacije.

To je i razlog zbog kojeg neće biti nekadašnjeg Kompanijevog saigrača Edina Džeke koji svakako nosi status legende Mančester Sitija. 

Takođe, treba dodati i to da će šansu sa klupe na ovom meču čekati Samir Nasri, Mika Ričards koji je nedavno okončao karijeru, a igraće i David Silva te Serhio Aguero koji su i danas članovi tima, ali samo nekoliko minuta.

Legende Sitina sa klupe će predvoditi Pep Gvardiola, dok će legende Premijer lige predvoditi selektor Belgije Roberto Martinez.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR