11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri dana temperature i kašlja

Fudbal

Comments 0

Tri dana temperature i kašlja

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Menadžer Arsenala Mikel Arteta prvo je veliko ime britanskog sporta za koje je objavljeno da je oboljelo od koronavirusa, a 38-godišnji Španac se u međuvremenu potpuno oporavio. Za sajt londonskog kluba je govorio o tome kako se osjećao tokom zaraze.

Kada je 12. marta objavljeno da je Arteta pozitivan na koronavirus, postalo je jasno da će Premijeršip morati da bude odložen, ali još nije poznat trenutak povratka najboljih engleskih klubova na stadione.

“U trenutku kada su me zvali iz kluba da mi saopšte da smo bili izloženi izvorima zaraze ja sam već počeo da osjećam simptome. I kada su mi rekli da je vlasnik Olimpijakosa obolio od koronavirusa, ja sam bio ubijeđen da ga imam i ja. Znao sam da sjutradan imamo meč sa Mančester Sitijem i odmah sam pozvao doktora”, izjavio je Mikel Arteta.

“Znali smo da smo ja i nekoliko igrača bili izloženi i da smo imali jasne simptome. Obavijestili smo Premijer ligu i odluka je donijeta prilično brzo”, rekao je nekadašnji fudbaler Pari Sen Žermena, Rendžersa, Real Sosijedada, Evertona i Arsenala.

“Što se tiče simptoma, to je za mene bio običan virus. Tri dana sam imao malo višu temperaturu i imao suv kašalj, a osjećao sam i neku nelagodu u gurdima. To je bilo to. Uplašio sam se jer kod kuće imam troje djece, ali hvala bogu, oni se nijesu zarazili”, zaključio je Arteta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR