Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kao iskupljenje za crveni karton, Ronaldo saigračima kupio po iMac

Fudbal

Comments 0

Kao iskupljenje za crveni karton, Ronaldo saigračima kupio po iMac

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo posebno je aktivan u borbi protiv koronavirusa posljednjih dana. Portugalac je nedavno donirao 1.000.000 eura bolnicama u svojoj zemlji, obezbijedio pet respiratora u rodnoj Madeiri, a povrh svega, odrekao se 3.800.000 eura plate, kako bi pomogao Staroj dami da pregura krizu koju je virus korona izazvao zaustavljanjem takmičenja.

Da je Ronaldo bio izdašan i raniije, potvrdio je njegov saigrač, Vojćeh Ščensni u televizijskoj emisiji u kojoj je bio gost u rodnoj Poljskoj. O čemu se zapravo radi? Sve se dogodilo 2018. godine. Trener torinskog kluba tada je bio Maks Alegri i imao je jasan zahtjev – svaki fudbaler koji dobije crveni karton mora da se iskupi saigračima na bilo koji način.

Ronaldo je “pocrvenio“ na meču Lige šampiona sa Valensijom poslije koškanja sa Žejsonom Muriljom. Portugalac je u suzama napustio teren i dobio podršku saigrača i trenera poslije meča. Međutim, italijanski stručnjak je insistirao na tome da Kristijano ipak ispoštuje dogovor, što je ovaj i učinio dva mjeseca kasnije. Trebalo mu je vremena, ali je Ronaldo bio i te kako darežljiv.

“Zahvaljujući njemu, svi u timu sada imamo iMac kod kuće“, otkriva Šćešni.

I čuvar mreže torinskog kluba susreo se sa istom situacijom jednom.

“Ja sam momcima kupio slušalice“, priznaje Poljak.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR