11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovdje leševe prevoze kamionima, a oni misle o parama

Fudbal

Comments 1

Ovdje leševe prevoze kamionima, a oni misle o parama

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Insistiranje Uefe i manje-više svih ostalih fudbalskih organizacija da se sezona po svaku cijenu nastavi propisno je iznerviralo Masima Čelina, kontroverznog gazde Breše, koja posljednjih dana svjedoči strašnim stradanjima građana u regiji. Čelino zato ni ne razmišlja o fudbalu, a Uefu naziva “arogantnom i neodgovornom“.

“Moj stav je zasnovan na dva osnova. Prvi je poštovanje prema zdravstvenom sistemu, a drugi je bezbjednost fudbalskog sistema. Ovu sezonu smo već izgubili, a sad rizikujemo da upropastimo i sljedeću. Kako će klubovi da naprave budžete za narednu sezonu ako se ova ne završi do 30. juna? Šta ćemo sa ugovorima? Uefa je arogantna i neodgovorna. Razmišljaju samo o svojim ekonomskim interesima i evroptakmičenjima“, zagrmio je Čelino u intervjuu za Gazetu delo Sprort.

“Tjeraju nas da igramo utakmice na svaka dva dana? Je l možda onda Uefa da učini da dan ima 72 sata? Ili bar nešto korisno da uradi? Možda da nam pošalje respiratore u Brešu? Bili bismo zahvalni... Ovdje leševe odvoze kamionima, u centru smo epidemije“.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Cg

Nažalost to je danas tako !U fudbalu rade ljudi koje interesuje samo novac bez osjećanja prema bilo čemu .Fudbal više nema svoju draž i kvalitet .