9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skupa cijena bahaćenja: Reprezentativac na stubu srama

Fudbal

Comments 0

Skupa cijena bahaćenja: Reprezentativac na stubu srama

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kajl Voker na stubu srama. Iako je pokušao da se „opere“, neće mu vrijediti, čekaju ga drastične kazne zbog prekršenih mjera samoizolacije i bahanalija u vrijeme pandemije virusa korona.

Mančester Siti je pokrenuo klupsku istragu s ciljem da ustanovi sve okolnosti koje su dovele do neprikladnog ponašanja desnog beka, koji je prošle sedmice pozvao u svoj dom dvije dame za poslovnu pratnju i tako narušio ugled kluba.

Za to zadovoljstvo izdvojio je 2.200 funti, a prema vijestima koje stižu iz Engleske, takav postupak mogao bi da ka košta deset puta više, tamošnji mediji pišu kako su Građani, kad se proces završi, spremni da mu odrežu kaznu u vrijednosti od 200.000 funti.

Jednostavno, to što je Voker izveo – ne radi se. Ili se bar zametnu tragovi. Ovako, za desnog beka neće biti popust kad je zvanični prvak Premijer lige u pitanju.

No, to će biti samo jedna sankcija. Drugu mu sprema Geret Sautgejt. Ostrvski mediji pišu da zbog postupka kojim je narušio sopstveni i imidž državnog tima, Voker više neće igrati za reprezentaciju Engleske.

Makar dok je Sautgejt glavni. Jednostavno je: selektor pruža primjere odgovornog ponašanja, pristao je na redukciju plate od 30 odsto dok traje pandemija i želi da njegovi fudbaleri budu makar solidarni, a ne da novac u ova teška vremena troše na prostitutke. Još mu samo u doba krize fali loša reputacija izabranika. Otuda informacija da bivši prvotimac Totenhema, koji je od 2011. skupio 48 utakmica za Englesku, igrao na Mundijalu i Prvenstvu svijeta, više neće igrati za selekciju Tri lava.

Možda i nema potrebe, ionako u liku Trenta Aleksandra Arnolda ima Suatgejt modernog beka za narednih deset godina, a Aron van Bisaka je po dolasku iz Kristal Palasa u Mančester junajted dodatno napredovao i svakako je u ovom trenutku bolja opcija od nesrećnog Vokera.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR