Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Murinjo priznao da je kriv

Fudbal

Comments 0

Murinjo priznao da je kriv

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo priznao je danas da je prekršio pravila nadležnih o obaveznom distanciranju na otvorenom prostoru, nakon što je viđen u parku na treningu sa svojim igračem.

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci Murinja i fudbalera Tangija Ndombelea kako treniraju, a u istom londonskom parku viđeni su i Davinson Sančes i Rajan Sesenjon kako trče rame uz rame.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je sredinom marta zbog pandemije koronavirusa, uvedene su posebne mnere kojima može da se izlazi po hranu, kod ljekara ili zbog posla, ako ne može posao da se obavlja od kuće.

Dozvoljeno je treniranje na otvorenom jednom dnevno, ali uz obavezno distanciranje od drugih, na dva metra udaljenosti, osim ako su sa članovima istog domaćinstva.

"Priznajem da moji postupci nisu bili u skladu sa protokolom nadležnih i da možemo da budemo u kontaktu samo sa članovima našeg domaćinstva. Od vitalnog je značaja da svi odigramo svoju ulogu i slijedimo savjete Vlade kako bismo podržali naše heroje iz zdravstvenog sistema i spasili živote", rekao je Murinjo, prenio je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Fudbalski klub Totenhem je ranije danas podsjetio svoje fudbalere na obavezne mjere tokom pandemije koronavirusa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR