11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Klub je i tokom pandemije pokazao svoju veličinu, imamo obaveza da mu se odužimo na pravi način

Fudbal

Comments 0

Klub je i tokom pandemije pokazao svoju veličinu, imamo obaveza da mu se odužimo na pravi način

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Šef stručnog štaba Budućnosti Mladen Milinković se nakon duže pauze i izlaska iz karantina vratio na svoje radno mjesto. Trener plavo-bijelih je juče odradio prvi trening sa timom.

"Svakako da sam se uželio radnog mjesta i posla jer je pauza bila preduga a i činjenica da sam gotovo četrdeset i pet dana proveo u izolaciji je razlog više da se radujem povratku na posao. Ja sam tek juče i danas odradio prve treninge sa timom i zadovoljan sam ako se ima u vidu činjenica da je pauza bila  dva mjeseca i da ekipa radi nepunih dvadeset dana, a od toga tek par dana je provela radeći kolektivno", kazao je Milinković za zvanični sajt kluba fk-budućnost.me.

Bez obzira na pauzu ciljevi ostaju isti.

"Naravno da bi bilo mnogo lakše da ih ostvarimo da nije bilo pauze jer je ekipa iz utakmice u utakmicu bila sve bolja, ali sada krećemo ispočetka. Atmosfera je dobra kao što je bila i prije i tu nema razloga da se šta mijenja jer su se i igrači sigurno uželjeli fudbala, a klub je i tokom pandemije bez obzira što nismo radili pokazao svoju veličinu isplativši sve zaposlene bez ikakvih odbitaka od plata, pa nam je sada to i obaveza više da se odužimo klubu na pravi način."

Naporan raspored i jak ritam očekuju ih u narednom periodu.

"Sigurno je da će nastavak prvenstva biti nepredvidljiv jer nijedna ekipa do sada nije imala ovakvo iskustvo. Igraće se u ubrzanom ritmu što ne ostavlja puno prostora za rad između dvije utakmice. I period za pripremu je skraćen tako da je i to otežavajuća okolnost. Ali kako nama tako i ostalim timovima. Verujem da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve. Na kraju to smo i dokazali u protekla dvadeset i tri kola. Nadam se da će sada, kada je epidemija gotovo završena, biti omogućeno i navijačima da prisustvuju utakmicama jer gledajući Njemačko prvenstvo bez navijača ni malo nisam uživao u prenosima", zaključio je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR