8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FSCG udvostručio pomoć klubovima zbog epidemije

Izvor: FSCG

Fudbal

Comments 0

FSCG udvostručio pomoć klubovima zbog epidemije

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Fudbalski savez Crne Gore udvostručio je pomoć klubovima kako bi se lakše izborili sa posljedicama epidemije koronavirusa, poručio je sa sjednice predsjednik Saveza Dejan Savićević.

“Tako će svi klubovi u Telekom prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi u naredne dvije sezone dobiti po 80 hiljada eura pomoći Saveza, a drugoligaši će dobiti po 40 hiljada. Novac će biti isplaćen u osam jednakih rata tokom takmičarske sezone kako bi klubovi redovno mogli da servisiraju obaveze prema takmičenjima”, istakao je Savićević.

Situacija u zemlji i svijetu nije zaustavila jak investicioni ciklus saveza posvećen unapređenju fudbalske infrastrukture u zemlji, istakao je Savićević.

“Nastavili smo realizaciju najvećeg infrastrukturnog projekta u istoriji FSCG, izgradnju reflektorskog osvjetljenja na stadionima prvoligaških i drugoligaških klubova. Nakon postavljanja reflektora na stadionima OFK Titograda i Iskre, osvjetljenje je instalirano i na stadionima Podgorice, Zete, Rudara, Dečića i Koma”, naveo je Savićević.

Savićević je rekao i da je nekoliko kapitalnih projekata u toku poput izgradnje stadiona Sveti Petar Cetinjski na Cetinju, rekonstrukcija tribine u Nikšiću, te stadiona Podgorice u Lješkopolju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR