10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marka otkrila detalje tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Fudbal

Comments 0

Marka otkrila detalje tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prvi put nakon jula 2018. godine Serhio Romas i Kristijano Ronaldo će se naći na istom terenu, biće to tokom utakmice Španije i Portugala, baš kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Ramos i Ronaldo su devet godina bili saigrači u Real Madridu, a večeras će se naći na suprotnim stranama, kapiteni svojih reprezentacija i simboli svjetskog fudbala.

Marka je uoči utakmice otkrila detalje tihog rata koji između ove dvojice traje već dvije godine. Iako je ostao poštovan u svlačionici Kraljeva negdje je puklo.

Ramos i društvo su portugalskom asu najviše zamjerili kako se ponašao kada je Zlatna lopta dodijeljena Luki Modriću 2018. godine, ostao je u dobrim odnosima samo sa Marselom.

Od odlaska iz Reala između Ramosa i Ronalda nije bilo nikakvog kontakta. Vjerovatno će pred utakmicu radi kamera nastojati da pokažu kako je između njih sve u redu, razmijeniće nekoliko riječi i osmijeha.

Ronaldo je bio u Madridu tokom posljednjeg El Klasika, ali mu nije bilo dozvoljeno da siđe u svlačionicu i pozdravi svoje nekadašnje saigrače. Otišao je nekoliko minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

I dok je s vođama svlačionice Reala Ronaldov odnos hladan, to se ne može reći i za prvog čovjeka Kraljevskog kluba Florentina Pereza koji s Portugalcem ima poseban odnos.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR