14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ljude iz Crne Gore ne bih izdao, ne pljujem u tanjir iz kojeg jedem

Fudbal

Comments 3

Ljude iz Crne Gore ne bih izdao, ne pljujem u tanjir iz kojeg jedem

Izvor: scsport.ba

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor naše fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić ne bi izdao čelnike našeg Saveza u slučaju da dobije poziv da sjedne na klupu nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Rođeni Sarajlija je nedavno kroz Ligu nacija “sokole” iz C doveo do B ranga ovog takmičenja.

“Bosna i Hercegovina je moja zemlja. Međutim, u ovom momentu kada razgovaramo ja sam još selektor Crne Gore. Ljudi su mi ukazali povjerenje, nadam se da sam ga opravdao i ja te ljude ne bih izdao niti jednog momenta. Drugo je ako Crna Gora odluči da ne produžimo ugovor i to je onda druga priča. Ali, ja u tanjir iz kojeg jedem ne bih pljuvao”, kazao je Hadžibegić za portal scsport.ba.

Ugovor iskusnom stručnjaku ističe 31. decembra, a nedavno je poručio da bi rado nastavio posao na klupi naše reprezentacije.

“Napravili smo jedan dobar iskorak što se tiče crnogorskog fudbala i zbog toga sam zaista prezadovoljan. Do kraja ove godine sam još uvijek selektor Crne Gore i ne razmišljam šta će biti sutra. Istina je da nema takmičenja pa neko smatra da je kraj ugovora, ali imamo mjesec za eventualne razgovore. U svakom slučaju imamo jako dobru atmosferu i povjerenje između nas”, kazao je Hadžibegić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

stručnjak i čoek

takvi su za selektora

Mojaš

Nema napretka našeg fudbala,bez SMENE komplet FSCG na čelu sa Dejanom Savićevićem. Reprezentacija nam je slaba,koliko?Pa vidjećemo ubrzo u kvalifikacijama za SP.Klupski fudbal više liče na poluprofesionalni bez ikakvih naznaka da će imati barem nivo kvalteta iz vremena SRJ/SCG.

Ctrl

Bravo za vas stav gospodine Hadzibegicu po pitanju nase reprezentacije,i koji bi ujedno trebao biti i primjer svima drugima koji zive u CG bez obzira na oblast zanimanja.