Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dejo o pozivu Terzića: Širi laži o meni, pa me onda zove, neka me više ne uzima u usta

Fudbal

Comments 7

Dejo o pozivu Terzića: Širi laži o meni, pa me onda zove, neka me više ne uzima u usta

Izvor: Pobjeda.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nokaut faza Lige Evrope spojila je dva kluba u kojima je Dejan Savićević stekao igračku slavu – Crvena zvezda i Milan biće rivali u šesnaestini finala drugog po rangu kontinentalnog takmičanja.

Generalni direktor beogradskog tima Zvezdan Terzić izjavio je nedavno da će pozvati predsjednika FSCG da gleda meč na ,,Marakani“, iako je od ranije poznato da nijesu u dobrim odnosima nakon svega što je prethodilo odlasku Ljubiše Tumbakovića sa mjesta selektora ,,hrabrih sokola“.

Savićević je tada optužio Terzića da je direktno uticao na odluku Tumbakovića da na dan utakmice odbije da vodi našu selekciju protiv Kosova.

“Širi laži o meni, a onda me zove. Ovim putem bih ga zamolio da me više ne uzima u usta. Postoje neki ljudi, među kojima je i on, sa kojima se nikada neću pomiriti. On to treba da zna. To je posljednji čovjek u Srbiji koji treba da me zovne na tu utakmicu. Ja sam za njega rekao ono što drugi ne smiju, a to je da ne valja ništa. Bio bih sto puta gori čovjek kada bih se pomirio sa njim. Ako te neko jednom povrijedi, povrijediće te i drugi put. Nema potreba da nam se putevi ukrštaju”, rekao je Savićević.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

pedja

Dejo ti si kralj,svo pistovanje,bravo!!!!

Zoran

Bravo Dejo nije zaslužio da ga pomeneš

jovo J.

Znam Dejana Savićevića otkad je bio dečko. Smiren, skroman, beskrajno pošten, dobar drug. Nikad se nije promijenio, ostao je vjeran svojim drugovima svome gradu i državi. On je primjer za generacije koje dolaze. Zato ga mrze oni što ne zaslužuju da ga vole