Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ne odričemo se borbe za prvo mjesto

Fudbal

Comments 0

Ne odričemo se borbe za prvo mjesto

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Koma dosad su odigrali četiri kontrolna meča, slijedi prijateljski duel sa Slobodom iz Užica. Zasad samo dva pojačanja.

Ilustracija (Foto: Pixabay) Ilustracija (Foto: Pixabay)
Finansije su bile glavni problem što se Kom nije više pojačao u zimskoj pauzi i što se kompletne pripreme za drugi dio sezone u Amplitudo Drugoj ligi odradjuju u glavnom gradu. No, klub sa Zlatice i dalje ima visoke ambicije kada je u pitanju nastavak borbi za bodove i nastojanje da se izbori povratak u najviši rang.

"Imamo dobru bodovnu zalihu, jer smo jesenas bili drugi sa 39 bodova. Arsenal je prezimio na prvoj poziciji sa 41 bodom a treći je Mornar sa 36. U zimskoj pauzi najbolji posao napravili su Barani, koji su zadržali postojeći igrački kadar i doveli dobra pojačanja. Uz to imaju stabilno finansiranje, pa smatram da su i glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta. Naravno ne odričemo se borbe za prvo mjesto, dobro radimo i nadamo se uspješnom proljeću. Na startu priprema poraženi smo od Budućnosti sa 4:1, dobili smo mladi tim Petrovca sa 6:1 a Titograd sa 2:0. Izgubili smo potom od Dečića 0:2. U nedjelju 14. februara u 13 sati i 30 minuta sastaćemo se na našem stadionu u prijateljskoj utakmici sa Slobodom iz Užica", kazao je prvi stručnjak Koma Radisav Dragićević.

U prvom proljećnjem kolu fudbaleri Koma ugostiće u derbiju tim Mornara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR