12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pike rizikuje kraj karijere?

Fudbal

Comments 0

Pike rizikuje kraj karijere?

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Štoper Barselone Đerar Pike insistira na svom ranijem povratku, tačnije za meč protiv Pari Sen Žermena, iako su mu ljekari predložili da odmara do marta?!

Ugledna La Vanguardia otkrila je da Pike insistira kod klupskih ljekara i stručnog štaba da ga puste da igra u utorak protiv Pari Sen Žermena.

Ovaj izvor otkriva da se Pike osjeća odlično, završnoj je fazi oporavka, fizički je spreman i za vikend želi da ga ljekarski tim testira i razmisli o njegovom nastupu u utorak.

Barsa je u velikom problemu jer se povrijedio i najbolji štoper ove sezone Ronald Arauho, dok je Samjuel Umtiti na mečevima sa Granadom i Seviljom dokazao da više ne može da igra ozbiljan fudbal. U ovom trenutku, izvjesno je da Kuman može da računa na štoperski tandem Mingeza-Lengle, što ne uliva povjerenje za duele sa Mbapeom i Ikardijem (Nejmar i Di Marija su povrijeđeni).

Pike je povredu ligamenata koljena doživio 21. novembra protiv Atletiko Madrida, nisu bili u pitanju prednji ukršteni, odlučio je da ne ode na operaciju, a već desetak dana trenira punim intenzitetom, ali odvojeno od ekipe.

Barselona dočekuje PSŽ u utorak u 21.00, a potom je revanš 10. marta u Parizu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR